Un aș doilea caz tulburător în Parcul IOR. Un bărbat a căzut pe alei după ce a băut „ceva” dintr-o sticlă. N-a mai putut fi salvat

16 apr. 2024
5600 afișări
Un aș doilea caz tulburător în Parcul IOR. Un bărbat a căzut pe alei după ce a băut
Un aș doilea caz tulburător în Parcul IOR. Un bărbat a căzut pe alei după ce a băut "ceva" dintr-o sticlă. N-a mai putut fi salvat | Sursă foto: Agerpres

Un bărbat în vârstă de 54 de ani a fost găsit fără suflare în Parcul IOR din Sectorul 3 al Capitalei. Martorii spun că respectivul ar fi acuzat stări de rău după ce a băut o substanță pe care o avea într-o sticlă.

Un bărbat a murit în parcul IOR din Sectorul 3

Marți, 16 aprilie 2024, polițiștii din Capitală au fost anunțați, prin apel la 112, că unui bărbat i s-a făcut rău după ce a băut o substanță pe care o avea într-o sticlă. Incidentul s-a petrecut în Parcul IOR din Sectorul 3, conform A3 CNN.

Imediat după primirea acestei sesizări, la fața locului s-a deplasat atât echipajele de poliție, cât și un echipaj medical. Din nefericire, medicii nu au reușit să salveze viața, putând doar să contate decesul acestuia.

Conform informațiilor transmise de DGPMB, victima a fost identificat, fiind vorba despre bărbat în vârstă de 54 de ani. Iată comunicatul:

La data de 16 aprilie 2024, Poliția Capitalei- Secția 12 a fost sesizată, prin apel 112 cu privire la faptul că, în interiorul unui parc din Sectorul 3, un bărbat a fost văzut ingerând o substanță dintr-o sticlă pe care o avea asupra sa, după care a prezentat o stare de rău.

La fața locului s-au deplasat polițiștii și un echipaj de prim-ajutor, care, în pofida eforturilor depuse pentru salvarea acestuia, a constatat decesul, fiind vorba despre un bărbat în vârstă de 54 de ani.

Cercetările în cauză sunt continuate

Cercetările în această cauză au fost preluate de către Parchetul de pe lângă Tribunalul București. La anchetă participă și polițiști din cadrul Serviciului Omoruri.

La acest moment se fac cercetări pentru stabilirea exactă a împrejurărilor în care bărbatul și-a pierdut viața.

De asemenea, Direcția Generală de Poliție a Municipiului București a anunțat că trupul fără suflare al bărbatului a fost dus la Institutul Național de Medicină Legală, unde urmează să fie realizată necropsia, pentru a stabili cu exactitate cauza morții.

Un incident similar a avut loc în weekendul ce tocmai a trecut, când trupul unui bărbat de 40 de ani a fost descoperit în Parcul IOR. Cel care a făcut descoperirea macabră și a sunat la 112 a fost un paznic al parcului.

Cookies