Un arici blocat într-un gard a fost salvat de pompierii din București. Grilajul a fost lărgit cu un clește și animalul a scăpat nevătămat

25 sept. 2023
318 Afișari
Un arici blocat într-un gard a fost salvat de pompierii din București. Grilajul a fost lărgit cu un clește și animalul a scăpat nevătămat
Un arici blocat într-un gard a fost salvat de pompierii din București. Grilajul a fost lărgit cu un clește și animalul a scăpat nevătămat | Sursa foto: Facebook - Cetățean Sector 3/L. Bunduchi

Un arici a fost salvat de pompieri, după ce a rămas blocat într-un gard. Femeia care a observat animalul care se afla în pericol nu a reușit să-l salveze singură și, din acest motiv, a cerut ajutorul bucureștenilor pe un grup de Facebook.

Un arici a fost salvat de pompieri

O femeie din București a cerut ajutorul locuitorilor din Sectorul 3 atunci când a observat un arici blocat în grilajul unui gard. S-a adresat comunității de pe grupul de Facebook „Cetățean Sector 3” în speranța că cineva o poate ajuta:

Ma poate ajuta cineva sa salvam acest arici ramas blocat? Sau unde as putea sa ma adresez?

În secțiunea de comentarii, membrii grupului i-au oferit mai multe sfaturi femeii. I-au sugerat să lărgească gardul sau să mute ariciul într-o altă poziție astfel încât să poată ieși, însă bucureșteanca nu a reușit de una singură.

  • „Eu am mai salvat… pur și simplu încerci sa l scoți cu niște mănuși! Dacă sta prea mult începe sa se umfle și moare😮‍💨” – A. B.
  • „Foafeca de tabla și manusi.” – A. R.
  • „Încercați sa largiti gardul cu un cleste patent sau mox… ori o foarfeca de metal.” – D. P.

În cele din urmă, a sunat la pompieri. Aceștia s-au deplasat la fața locului rapid și cu un clește au reușit să lărgească gardul, iar ariciul a fost eliberat în siguranță.

Update: Au ajuns pompierii fff repede si au salvat ariciul.

Oamenii le-au mulțumit pompierilor și i-au felicitat pentru munca depusă:

  • „Singurii care fac lucruri bune, care ajută sunt acești oameni, pompierii 👏👏” – D. V.
  • „Salvatorii pompieri! Le mulțumesc mult. Multumesc si voua tuturor! 🙏🙏🙏”, a spus autoarea postării.

Sursa video: Facebook – Cetățean Sector 3/L. Bunduchi

Sursa foto: Facebook - Cetățean Sector 3/L. Bunduchi
Sursa foto: Facebook – Cetățean Sector 3/L. Bunduchi

Te-ar mai putea interesa și:

Cookies