Un apartament dintr-un bloc din S4, transformat în depozit de gunoaie. Locatarul a refuzat accesul muncitorilor care reabilitează imobilul, iar administratorul a chemat poliția

09 aug. 2023
677 afișări
Un apartament dintr-un bloc din S4, transformat în depozit de gunoaie. Locatarul a refuzat accesul muncitorilor care reabilitează imobilul, iar administratorul a chemat poliția
Un apartament dintr-un bloc din S4, transformat în depozit de gunoaie. Locatarul a refuzat accesul muncitorilor care reabilitează imobilul, iar administratorul a chemat poliția | Captură video: Facebook - Poliția Locală Sector 4

Poliția Locală Sector 4 a descoperit, într-un apartament, un focar de infecție. Autoritățile au fost sesizate după ce administratorul blocului a reclamat faptul că persoana care locuia acolo nu permitea muncitorilor să realizeze niște lucrări.

Poliția Locală Sector 4 a descoperit un focar de infecție într-un apartament

Administratorul unui imobil din Sectorul 4 a solicitat prezența autorităților locale după ce o persoană care locuia într-un apartament, deși nu era proprietarul acestuia, nu permitea muncitorilor accesul în locuință pentru a înlocui ferestrele existente cu tâmplărie de termopan. Blocul se află în reabilitare.

Poliția Locală Sector 4 a transmis, pe Facebook, pe data de 7 august, că din apartamentul situat la parterul blocului se simțeau mirosuri insuportabile:

În plus, din apartamentul respectiv, situat la parterul blocului, emanau mirosuri greu de suportat. În această situație, a fost solicitată prezența polițiștilor locali de la Serviciul Protecția Mediului și Serviciul Intervenții, a reprezentanților DGASPC Sector 4, a polițiștilor de la Secția 16 Poliție, inclusiv a celor de la SMURD.

În momentul în care autoritățile au intrat în apartament, au fost uimiți de ce se afla în interior:

Când autoritățile au intrat în apartament, imaginea a fost de-a dreptul șocantă. Stive de cutii metalice, din plastic, cartoane, dar și mormane de resturi alimentare formau în casă grămezi imense care se apropiau de tavan.

Bărbatul care locuia în acel apartament a refuzat să coopereze cu autoritățile. Cu toate acestea, a acceptat să fie dus la spital de către un echipaj SMURD.

Proprietarul apartamentului nu se afla în țară și, din acest motiv, a lăsat administratorului blocului o împuternicire pentru a permite accesul muncitorilor în vederea realizării operațiunilor de anvelopare, montarea tâmplăriei PVC, schimbarea sau reparația conductelor de apă, de termoficare sau altele.

Totodată, Poliția Locală Sector 4 a precizat faptul că igienizarea apartamentului urmează să fie efectuată de către autoritățile locale.

Acesta este videoclipul publicat de autorități:

Te-ar mai putea interesa și:

Cookies