Un anunț imobiliar din Cluj „lovește” din nou, iar vestea ajunge și la București. O garsonieră de doar 16 mp, cu „toaletă în dulap”, scoasă la vânzare cu o sumă uriașă

22 mart. 2023
227 afișări
Un anunț imobiliar din Cluj „lovește” din nou, iar vestea ajunge și la București. O garsonieră de doar 16 mp, cu „toaletă în dulap”, scoasă la vânzare cu o sumă uriașă
Un anunț imobiliar din Cluj „lovește” din nou, iar vestea ajunge și la București. O garsonieră de doar 16 mp, cu „toaletă în dulap”, scoasă la vânzare cu o sumă uriașă. Sursa foto: casaclasic.ro

Vă amintiți garsoniera de 11 mp, scoasă la vânzare în 2022 cu 37.000 de euro? Iată că un anunț imobiliar din Cluj-Napoca face, din nou, vâlvă pe internet, iar vestea a ajuns și la București. O garsonieră de doar 16 mp a fost scoasă la vânzare cu 52.000 de euro, ori 53.000 de euro (apar ambele prețuri).

Există și o veste bună: prețul este negociabil. Ce ziceți, punem bani să o cumpărăm?😄

O garsonieră de 16 mp din Cluj, cu „toaletă în dulap”, scoasă la vânzare cu o sumă uriașă

Micuțul apartament este situat în zona Astoria din Cluj-Napoca, într-un bloc tip vilă de 3 etaje, construit în anul 1970.

Apartamentul „tip studio”, așa cum scrie în anunț, se află la parter, are chicinetă (perfect pentru cine gătește doar sandvișuri :D). Suprafața totală este de 20 mp, iar suprafața utilă este de 16 mp.

Sursa foto: casaclasic.ro
Sursa foto: casaclasic.ro

În anunț nu se spune nimic de toaletă, dar din imagini se poate observa cum pare să fie într-un dulap.

Sursa foto: casaclasic.ro
Sursa foto: casaclasic.ro

Garsoniera este contorizată, finisată, are parchet, gresie, faianță, geamuri termopan, este parțial mobilat și utilat.

Viitorul proprietar trebuie să scoată din buzunar o sumă destul de mare pentru 16 mp dacă vrea să se mute aici, iar dacă se pricepe la negocieri, o poate face. În anunț apar două prețuri: 52.000 de euro și 53.000 de euro.

Redăm anunțul integral, publicat pe casaclasic.ro:

Vânzare apartament o cameră în zona Astoria Centru situat în bloc tip vila de 3 etaje construit în anul 1970. Apartamentul este situat la etajul parter, are chicinetă, este tip studio și are o suprafață totală de 20 mp, respectiv 16 mp suprafață utilă. Apartamentul este contorizat, finisat, parchet, gresie, faianță, geamuri termopan, parțial mobilat și utilat. Pret 53000 Euro neg.

La un calcul matematic constatăm că actualul proprietar al garsonierei cere 3,312.5 euro pe metru pătrat.

Cookies