Un american „rătăcit” la București (via Tinder) a ajuns la Therme, s-a bălăcit, i s-a făcut foame și-a comentat prețurile. „Știți care e partea proastă?”

31 ian. 2023
1388 Afișari
Un american
Un american "rătăcit" la București (via Tinder) a ajuns la Therme, s-a bălăcit, i s-a făcut foame și-a comentat prețurile. "Știți care e partea proastă?". Imagine simbol: Unsplash

Un turist american a ajuns la Therme București și a povestit toată experiența de acolo. După ce a petrecut ziua în apă, s-a gândit să facă un clip video și să-l posteze pe Tik Tok.

Clipul video a ajuns viral, strângând sute de mii de vizionări și mii de like-uri, precum și reacții din partea oamenilor.

„Poate să ma scoată cineva din această țară ex-comunistă?”

Bărbatul a ales un titlu cu impact, care să atragă atenția oamenilor, în special a românilor. Însă, experiența sa la Therme a fost una plăcută.

Turistul a povestit că a ajuns „din greșeală” în România, în urmă cu doi ani, pentru o întâlnire stabilită pe aplicația de dating „Tinder”. Doi ani mai târziu, e tot aici.

Acesta a povestit experiența de la Therme într-o manieră haioasă, astfel încât să stârnească râsul utilizatorilor Tik Tok:

Doi ani mai târziu, încă sunt blocat aici. Și cea mai proastă parte este că cel mai mare Spa din Europa este la doar 20 de minute de a doua mea casă din București (pentru doar 12 euro). Și știți care este o parte si mai proastă? Oamenii sunt drăguți aici! Și știți ce este și mai rău? Încep să-mi imaginez că trăiesc aici pentru totdeauna… O afacere atât de proastă în aceste țări ex-comuniste!, spune americanul pe pagina sa de Tik Tok.

@oopsimovedagain On November 2020, in the height of the c-word, I accidentally came to romania 🇷🇴 for a tinder date. I crossed the borders by train, from Budapest, Hungary 🇭🇺 to Timisoara, Romania 🇷🇴. Two (x2) years and half later, I’m still stuck here 🇷🇴. And the worst part is that the largest Spa of all Europe is just 20 minutes from my second home in Bucharest 🇷🇴 (just for 12€). And you know even the worst part: people are nice here. And you know what’s even worst: I start envisioning myself living here forever… Such a bad deal these ex-communist countries 😤💰. #romania #engineer #traveler #globetrotter #oopsimovedagain ♬ Fever – Dua Lipa & Angèle

Comparația prețurilor din România cu cele din America

Americanul a povestit într-un alt video de pe Tik Tok ce a mâncat la un restaurant din România, cu doar 50 de lei, rămânând chiar și cu rest. Acesta povestește că a mâncat și a băut destul cu doar 30 de lei, în timp ce în America ar fi dat 50 de lei doar pe un Cappuccino.

În Statele Unite, poți cumpăra doar un cappuccino cu 50 de lei, în schimb, aici, în România poți cumpăra un suc de portocale, un ceai, un sandviș și două prăjituri! Toate astea, costă doar 30 de lei, ceea ce înseamnă că din 50 de lei, vei rămâne cu 20 în buzunar.

@oopsimovedagain Whether you’re capitalist, socialist or even communist, there is only one truth: Move to where your dollar will go further. In Romania 🇷🇴, my dollar/euro are respected and even welcomed with a warm and big smile 🥰. I can’t tell the same about the west 🇺🇸 #romania #engineer #finance #freedom #oopsimovedagain ♬ original sound – Oops, I moved again!

Americanul s-a declarat mai mult decât mulțumit de prețurile din România, ba chiar postează adesea videoclipuri din țara noastră, lăudând-o.

Te-ar putea interesa și:

Cookies