Un alt tramvai s-a stricat pe traseu în București. Linia 19, blocată pe Str. Nerva Traian, pe sensul spre Chimopar, anunță STB | UPDATE

26 mart. 2024
711 Afișari
Un alt tramvai s-a stricat pe traseu în București. Linia 19, blocată pe Str. Nerva Traian, pe sensul spre Chimopar, anunță STB | UPDATE
Un alt tramvai s-a stricat pe traseu în București. Linia 19, blocată pe Str. Nerva Traian, pe sensul spre Chimopar, anunță STB | Sursă foto: Societatea de Transport București - STB SA/Facebook

STB a anunțat că linia 19 este blocată pe Str. Nerva Traian, înainte de stația Școala Generală 81, din cauza unui tramvai care s-a stricat pe traseu.

UPDATE, ora 15:43: STB a anunțat că linia 19 funcționează normal pe Str. Nerva Traian. Blocarea a durat 50 de minute.

Linia 19, blocată pe sensul spre Chimopar

Societatea de Transport București (STB) i-a informat pe călători, prin intermediul paginii de Rețeaua X (fost Twitter), că linia 19 este blocată pe strada Nerva Traian, înainte de stația Școala Generală nr. 81.

Tramvaiele liniei 19 sunt blocate pe sensul spre Chimopar.

Cauza blocării este un tramvai care s-a stricat în timp ce se afla pe traseu, potrivit informațiilor transmise de Societate:

Linia 19 – blocată pe Str. Nerva Traian, înainte de stația Școala Generală 81, pe sensul spre Chimopar. Cauza: defecțiune tramvai.

În ultimul timp, din ce în ce mai multe tramvaie se strică prin București.

Mai multe linii STB au fost blocate astăzi din diferite motive

Se pare că astăzi a fost o zi problematică pentru bucureștenii care merg cu mijloacele de transport în comun. Mai multe linii STB au fost blocate în cursul zilei de astăzi, din diferite motive: fie s-au mai stricat tramvaie sau au deraiat pe traseu, fie a picat curentul în rețeaua de contact, fie s-au produs accidente.

Liniile care au fost blocate astăzi, până la acest moment (ora 15:29), sunt următoarele:

Liniile 25 și 41:

Liniile 25 si 41 – blocate în zona Str. Brașov/Bd. Timișoara, pe sensul spre Ghencea. Cauza: deraiere. Pentru preluarea fluxului de călăori s-a format linia navetă 641.

Linia 41 – blocată pe Șos. Virtuții, la Piața Crângași, pe sensul spre Ghencea. Cauza: defecțiune tramvai.

Liniile 1 și 10:

Liniile 1 și 10 – blocate pe Șos. Olteniței, la Piața Sudului, pe ambele sensuri, din cauza lipsei de tensiune în rețeaua de contact.

Linia 55:

Linia 55 – blocată pe Șos. Iancului, până în stația Piața Iancului, pe sensul spre Șos. Mihai Bravu. Cauza: eveniment de circulație.

Toate liniile au fost blocate mai bine de jumătate de oră.

Te-ar putea interesa și:

Cookies