Un alt sortiment de înghețată este retras de pe piață. Au fost descoperite cantități mari de oxid de etilenă

12 aug. 2021
334 Afișari
Un alt sortiment de înghețată este retras de pe piață. Au fost descoperite cantități mari de oxid de etilenă
Un alt sortiment de înghețată este retras de pe piață. Au fost descoperite cantități mari de oxid de etilenă

Un alt sortiment de înghețată este retras de pe piață. Au fost descoperite cantități mari de oxid de etilenă. Consumatorii pot returna produsele până la data de 28 august 2021.

Un alt sortiment de înghețată este retras de pe piață. Au fost descoperite cantități mari de oxid de etilenă, potrivit informațiilor oficiale transmise de Autoritatea Națională Sanitară Veterinară și pentru Siguranța Alimentelor (ANSVSA).

Un alt sortiment de înghețată este retras de pe piață

Chiar furnizorul a declanșat retragerea înghețatei de pe piață, dar și rechemarea acesteia de la consumatori.

Recomandăm și: Mai multe loturi de înghețată au fost retrase din magazinele Mega Image. Motivul – prezența unei substanțe cancerigene

Înghețata Toblerone cu ciocolată și miere a fost retrasă de la vânzare de Mega Image. Mai exact, este vorba despre produsul 17302 TOBLERONE INGHE CIOCO&MIERE 4X100ML, cu loturile: LPL0330,LPL0331,LPL1061,LPL1127.

Potrivit informațiilor transmise de ANSVSA, furnizorul (Mega Image) a constatat aceste nereguli în urma analizei asupra unui ingredient folosit la fabricarea produselor. Au fost descoperite cantități peste limita legală de oxid de etilenă.

Toate aceste produse retrase și rechemate urmează să fie distruse.

Toate persoanele care au cumpărat înghețata de mai sus din loturile menționate, sunt rugate să nu consume produsele, să le distrugă sau să le returneze la magazinul de unde le-au achiziționat. În momentul returnării înghețatei trebuie să prezentați bonul fiscal.

Recomandăm și: Metro, Carrefour și Auchan retrag de urgență o îngheţată extrem de cunoscută de pe piață. Consumatorii, rugaţi să returneze produsul imediat

Au fost descoperite cantități mari de oxid de etilenă

Până la data de 28 august 2021 puteți returna produsele cu datele menționate mai sus.

„Le cerem scuze clienților noștri pentru neplăcerea creată și îi asigurăm că monitorizăm permanent calitatea și siguranța produselor noastre.”, a transmis Mega Image, potrivit ANSVSA.

Potrivit informațiilor transmise de Mega Image, înghețata Toblerone cu ciocolată şi miere 4X100 ml, din loturile LPL0330, LPL0331, LPL1061, LPL1127, a fost găsită în magazinele din Titan (Str. Liviu Rebreanu, NR.13‐15, Sector 3, București) și în cel din Piața Vitan (Calea Vitan, NR.13‐19, Sector 3, București).

Nu este singurul caz în care s-au descoperit cantități uriașe de oxid de etilenă. La începutul lunii august, mai multe sortimente de înghețată Milka, Kit Kat şi Froneri au fost retrase de pe rafturile magazinelor Carrefour și Auchan.

Cookies