Un alt fel de shopping are loc în acest weekend în centrul Bucureștiului, la Dichisar Summer Fest. Ce surprize îi așteaptă pe vizitatori

08 iun. 2024
1050 afișări
Un alt fel de shopping are loc în acest weekend în centrul Bucureștiului, la Dichisar Summer Fest. Ce surprize îi așteaptă pe vizitatori
Un alt fel de shopping are loc în acest weekend în centrul Bucureștiului, la Dichisar Summer Fest. Ce surprize îi așteaptă pe vizitatori. Sursa foto: Facebook / Dichisar Summer Fest

Astăzi a început Dichisar Summer Fest, un eveniment care reunește în centrul Bucureștiului o mulțime de creatori și meșteșugari care au pregătit cu pricepere obiecte unice: de la haine, la bijuterii, decorațiuni pentru casă sau fel de fel de cadouri pentru cei dragi. Evenimentul are loc pe strada Tudor Arghezi 8-10, la Impact Hub Universitate.

Dichisar Summer Fest, evenimentul de shopping alternativ care reunește în centrul Bucureștiului unii dintre cei mai pricepuți creatori, a început astăzi, 8 iunie. Ediția din acest weekend ține până duminică, 9 iunie, la ora 19:00.

„Pentru noi vara este despre bucurie, descoperire și conexiune
Am învățat că în fiecare obiect, în fiecare produs pe care îl curatoriem, se ascunde o poveste, un fragment din sufletul creatorului său.
La Dichisar, credem că fiecare alegere făcută are puterea de a aduce oamenii mai aproape, de a crea legături și de a inspiră.
Dichisar Summer Fest este manifestarea iubirii noastre pentru creativitate și comunitate.
⛵ Magia micilor descoperiri
La Dichisar Summer Fest, fiecare produs poartă amprenta mâinilor care l-au creat. Este locul unde magia nu se întâmplă printr-o baghetă, ci prin muncă, pasiunea și dedicarea creatorilor.
Fiecare achiziție devine mai mult decât un simplu obiect – devine o parte din povestea ta de vară, o amintire a conexiunilor autentice și a momentelor speciale. Fiecare stand este o mică comunitate, unde oamenii împărtășesc povești și experiențe.
Pentru că la Dichisar nu ești doar un vizitator, ci faci parte dintr-o comunitate.”, au transmis organizatorii evenimentului pe Facebook.

Ce obiecte se găsesc la Dichisar Summer Fest

Potrivit anunțului postat pe pagina de Facebook a evenimentului, în acest weekend este promisă o atmosferă specială, unde vizitatorii pot să se întâlnească, să vorbească cu cei care vând produse și să afle poveștile fiecărui bun adus la vânzare.

Iată la ce se pot aștepta vizitatorii să găsească în acest weekend:

  • Motive botanice încorporate în orice, de la bijuterii și ilustrații până la ceramică și mici decorațiuni;
  • Accesorii și bijuterii cu fructe, flori, peștișori și alte vietăți marine;
  • Tricouri din materiale naturale numai bune pentru orice zi din vară;
  • Topuri, rochii sau fuste confortabile dar cu un look fresh;
  • Cadouri pentru persoanele din viața ta care aleg reinterpretări creative de păstrat mulți ani de acum înainte;
  • Cafea de specialitate și gustări de la care nu te vei putea abține.

Evenimentul are loc pe Strada Tudor Arghezi 8-10, la Impact Hub Universitate, sâmbătă și duminică, între orele 10:00 și 19:00. Biletele de acces costă 10 lei pentru adulți, în timp ce copiii au accesul gratuit

CITEȘTE ȘI

Cookies