Un agent de pază dintr-o benzinărie din Sectorul 4, agresat și amenințat cu sabia. Bărbatul este din București și a fost reținut de polițiști

01 iul. 2023
488 Afișari
Un agent de pază dintr-o benzinărie din Sectorul 4, agresat și amenințat cu sabia. Bărbatul este din București și a fost reținut de polițiști
Un agent de pază dintr-o benzinărie din Sectorul 4, agresat și amenințat cu sabia. Bărbatul este din București și a fost reținut de polițiști. Imagine simbol: Pexels

Un bărbat din București a fost reținut după ce l-a agresat fizic și amenințat cu sabia pe un agent de pază dintr-o benzinărie din Sectorul 4. Incidentul s-a petrecut la data de 25 iunie 2023.

Un agent de pază dintr-o benzinărie din Sectorul 4, amenințat cu sabia

Un bărbat de 33 de ani din București a fost reținut de polițiști după ce a amenințat cu sabia și agresat fizic un agent de pază dintr-o benzinărie din Sectorul 4. Inculpatul este cercetat pentru tulburarea ordinii și liniștii publice, lovire sau alte violențe și amenințare, potrivit Mediafax.

Polițiști din cadrul Direcției Generale de Poliție a Capitalei – Secția 15 au pus în aplicare două mandate de percheziție domiciliară, în București, într-un dosar penal în care sunt efectuate cercetări privind săvârșirea infracțiunilor de tulburarea ordinii și liniștii publice, lovire sau alte violențe și amenințare.

Bărbatul a fost reținut reținut pentru 24 de ore, însă urmează să fie prezentat în fața magistraților cu propunere de arestare preventivă pentru 30 de zile.

A fost identificată arma albă, transmit oamenii legii

În fapt, la data de 25 iunie 2023, un bărbat, în vârstă de 33 de ani, în timp ce se afla în incinta unei stații peco, din Sectorul 4, având asupra lui o armă albă, l-ar fi amenințat și l-ar fi agresat fizic pe agentul de pază aflat în exercitarea atribuțiilor de serviciu. La data de 30 iunie 2023, în urma perchezițiilor efectuate, a fost identificată și ridicată o armă albă, pe care bănuitul ar fi avut-o asupra lui în momentul comiterii faptei, a transmis Poliția Capitalei, potrivit sursei citate.

Cercetările sunt continuate de către polițiști din cadrul Secției 15 Poliție, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 4, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de tulburarea ordinii și liniștii publice, lovire sau alte violențe și amenințare.

Cookies