Un adolescent din București, acuzat că a încercat să-l omoare cu maceta pe dealerul de droguri, căruia n-ar mai fi vrut să îi plătească marfa. Procurorii cer arestarea preventivă

14 feb. 2024
419 Afișari
Un adolescent din București, acuzat că a încercat să-l omoare cu maceta pe dealerul de droguri, căruia n-ar mai fi vrut să îi plătească marfa. Procurorii cer arestarea preventivă
Un adolescent din București, acuzat că a încercat să-l omoare cu maceta pe dealerul de droguri, căruia n-ar mai fi vrut să îi plătească marfa. Procurorii cer arestarea preventivă | Foto simbol: Facebook - Poliția Capitalei

Un adolescent din București a încercat să omoare un tânăr cu maceta pentru a nu mai plăti drogurile cumpărate de la acesta. Incidentul a avut loc în Sectorul 2, în apropierea Parcului Tei.

Totodată, minorul a deposedat victima de o sumă de bani.

Un adolescent de 17 ani a încercat să omoare un dealer

Adolescentul ar fi încercat să-l omoare pe tânăr după ce ar fi cumpărat de la el droguri pe stradă. Acesta nu voia să-i plătească substanțele interzise, motiv pentru care a vrut să-l ucidă.

Incidentul a avut loc printre blocuri, în Sectorul 2 al Capitalei, în apropierea Parcului Tei. În această zonă se plimbă, în general, foarte mulți copii.

Adolescentul de 17 ani l-a atacat pe dealer-ul său de droguri cu maceta și i-a provocat mai multe răni, potrivit Antena 3 CNN.

Din fericire, bărbatul se află într-o stare bună în aceste momente.

Incidentul a avut loc săptămâna trecută, însă de abia ieri (13 februarie), agresorul a fost audiat și reținut pentru 24 de ore și urmează să fie dus astăzi cu propunere de arestare preventivă pentru 30 de zile, în fața judecătorului, fiind acuzat de tentativă de omor.

Tot săptămâna trecută alți doi traficanți, înarmați cu o macetă, au intrat în locuință peste un al treilea traficant, l-au amenințat și i-au furat din casă mai multe bunuri.

Comunicatul Parchetului de pe lângă Tribunalul București

La data de 13.02.2024, procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul București au pus în mișcare acțiunea penală împotriva unui inculpat minor, cercetat pentru săvârșirea infracțiunilor de tentativă de omor calificat și tâlhărie calificată.

În baza mijloacelor de probă administrate, procurorii au reținut, în esență, următoarea situație de fapt:

La data de 05.02.2024, în jurul orei 04:45, în timp ce se afla pe o alee pietonală din mun. București, sector 2, după ce în prealabil se înarmase cu o macetă, inculpatul (în vârstă de 17 ani) s-a întâlnit cu persoana vătămată (în vârstă de 17 ani) și a lovit-o în mod repetat cu maceta în cap, deposedând-o în aceste împrejurări de o sumă de bani.

Ca urmare a agresiunilor exercitate de inculpat, persoana vătămată a suferit multiple plăgi la nivelul capului, iar prin modul în care a acționat inculpatul a acceptat posibilitatea survenirii decesului victimei, care nu s-a produs din hazard și datorită îngrijirilor medicale primite.

În urma probelor administrate, inculpatul a fost identificat și localizat, fiind depistat în data de 13.02.2024, cu ocazia punerii în executare a mai multor mandate de percheziție domiciliară.

Față de inculpat a fost luată măsura reținerii pentru 24 de ore.

La data de 13.02.2024, judecătorul de drepturi și libertăți de la Tribunalul București a dispus arestarea preventivă a inculpatului pentru 30 de zile.

Un elev de la „Dimitrie Leonida” a dat cu spray paralizant pe holul liceului

Ieri, un elev de 15 ani al Colegiului Tehnic „Dimitrie Leonida” din Sectorul 2, a dat cu spray paralizant pe holul instituției de învățământ. Zeci de elevi au avut nevoie de îngriijiri medicale, iar câțiva dintre ei au fost duși la spital, acuzând iritații oculare și iritații ale căilor respiratorii.

Liceanul a fost plasat sub control judiciar pentru 60 de zile, după ce a fost întocmit un dosar penal pentru băiat, a informat marți seara Poliția Capitalei, potrivit Agerpres.

Te-ar mai putea interesa și:

Cookies