Un adolescent din București a fost arestat pentru tentativă de omor, după ce și-a lovit străbunica în cap cu un ciocan de șnițele

19 mai 2023
386 Afișari
Un adolescent din București a fost arestat pentru tentativă de omor, după ce și-a lovit străbunica în cap cu un ciocan de șnițele
Un adolescent din București a fost arestat pentru tentativă de omor, după ce și-a lovit străbunica în cap cu un ciocan de șnițele. Imagine simbol: captură YouTube/ Shenghao - Kitchen Tools Manufacturer in China

Parchetul de pe lângă Tribunalul București anunță că un adolescent a fost arestat pentru tentativă de omor, după ce și-a lovit străbunica în cap cu un ciocan de șnițele, apoi a plecat de acasă. Femeia a fost găsită de fiica sa, care a sunat la 112. Victima a fost transportată de urgență la Spitalul Universitar.

Adolescent din București, arestat pentru tentativă de omor: și-a lovit străbunica în cap cu un ciocan de șnițele

Miercuri, 17 mai 2023, procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul București au pus în mișcare acțiunea penală și au luat măsura reținerii față de un adolescent cercetat pentru comiterea infracțiunii de violență în familie în modalitatea tentativei de omor.

Într-un comunicat de presă, Parchetul de pe lângă Tribunalul București spune ce s-a întâmplat, de fapt:

Miercuri, între orele 08:00 – 08:30, după ce a rămas singur acasă cu străbunica lui în vârstă de 86 de ani, inculpatul (un adolescent în vârstă de 16 ani) a luat un ciocan de șnițele (bătut carnea), s-a dus în camera în care dormea străbunica și a lovit-o pe femeie de mai multe ori în cap cu ciocanul respectiv, după care a plecat de acasă.

Femeia a fost descoperită de fiica sa, care a sunat la numărul pentru apeluri de urgență 112. Victima a fost transportată la Spitalul Universitar de Urgență București, unde a fost internată cu următorul diagnostic: „agresiune, traumatism cranio-cerebral nivel 0 cu risc, multiple plăgi contuze fronto-parieto-temporo-occipital stânga, plagă contuză ureche stânga și zigomatic stânga”.

Judecătorul de drepturi și libertăți de la Tribunalul București a admis propunerea de arestare preventivă a inculpatului minor pentru o perioadă de 30 de zile, transmite sursa citată.

Ce ar fi vrut să obțină inculpatul

Există bănuiala că agresiunea a avut loc pe fondul intenției inculpatului de a-și însuși o sumă de bani de la victimă, iar în acest sens cercetările sunt continuate de Parchetul de pe lângă Tribunalul București și Direcția Generală de Poliție a Municipiului București – Serviciul Omoruri, a mai spus sursa citată.

Cookies