Un adolescent de 16 ani a dispărut din Sectorul 3. Poliția Capitalei cere ajutorul oamenilor pentru găsirea lui

08 aug. 2023
266 Afișari
Un adolescent de 16 ani a dispărut din Sectorul 3. Poliția Capitalei cere ajutorul oamenilor pentru găsirea lui
Un adolescent de 16 ani a dispărut din Sectorul 3. Poliția Capitalei cere ajutorul oamenilor pentru găsirea lui | Sursă foto: Inquam Photos/George Călin

Direcția Generală de Poliție a Municipiului București le cere ajutorul bucureștenilor pentru a găsi un adolescent ce a dispărut de acasă, din Sectorul 3 al Capitalei. Autoritățile au fost sesizate la data de 7 august 2023.

Un adolescent de 16 ani a dispărut din Sectorul 3

Poliția Capitalei a fost anunțată, la data de 7 august 2023, în legătură cu dispariția unui adolescent din București. Tânărul a plecat de la adresa de domiciliu din Sectorul 3 la data de 1 august 2023.

Din nefericire, nu a mai revenit până la acest moment.

În acest context, oamenii legii le cer ajutorul bucureștenilor pentru depistarea tânărului. Potrivit informațiilor oficiale transmise de Poliția Capitalei, persoana dispărută se numește Huțanu Cornel Cristian și are vârsta de 16 ani.

Direcția Generală de Poliție a Municipiului București a transmis următoarele semnalmente ale adolescentului pe care îl caută. Iată care sunt acestea:

  • Înălțimea: 1,70 metri,
  • Greutatea: 60 de kg,
  • Constituție slabă, ten creol, păr negru, bărbie ascuțită și ochii căprui.

DGPMB: Cetățenii din București sunt rugați să ofere ajutor

Polițiștii nu au transmis care sunt hainele pe care le purta tânărul de 16 ani la data dispariției. Astfel că, bucureștenii au la dispoziție doar semnalmentele enumerate anterior pentru identificarea lui.

Oamenii care cred că l-au văzut pe băiatul dispărut, sau care pot oferi detalii referitoare la locul în care ar putea fi găsită acesta, sunt rugate să anunțe poliția cât mai rapid.

Locuitorii Bucureștiului, și nu numai, pot informa autoritățile despre persoana dispărută printr-un apel la numărul unic de urgență 112.

Pe lângă semnalmentele puse la dispoziția oamenilor, Direcția Generală de Poliție a Municipiului București a făcut publică și o poză a tânărului pe care îl caută. Iată fotografia:

Adolescentul ce a dispărut din Sectorul 3 al Capitalei
Adolescentul ce a dispărut din Sectorul 3 al Capitalei | Sursă foto: DGPMB

Orice informație primită poate fi utilă și poate conduce la găsirea tânărului ce a dispărut la începutul acestei luni.

Cookies