BAZAR

Un actor din „Urzeala tronurilor”, invitat de onoare la Comic Con 2014 de la Bucureşti

Potrivit unui comunicat remis Mediafax, East European Comic Con (EECC), eveniment care se va desfăşura în perioada 9 – 11 mai 2014, la complexul Romexpo din Bucureşti se anunţă a fi de cel puţin trei ori mai mare decât prima ediţie a convenţiei, din punctul de vedere a numărului de invitaţi, a activităţilor ce se vor desfăşura în cadrul evenimentului, cât şi din punct de vedere a spaţiului.

Actorul Jason Momoa este primul invitat de onoare anunţat al evenimentului. Actorul este cunoscut pentru rolurile Khal Drogo din serialul de televiziune „Urzeala tronurilor/ Game of Thrones”, Ronon Dex din serialul „Stargate: Atlantis” şi Conan din filmul „Conan 3D/ Conan the Barbarian”.

East European Comic Con 2014 se va desfăşura pe parcursul a trei zile în care vizitatorii vor putea participa la numeroase activităţi, între care sesiuni de întrebări şi răspunsuri cu actorii invitaţi şi sesiuni de autografe şi fotografii cu aceştia. Pe lângă acestea, vor fi organizate diverse concursuri cum ar fi „Quiz”, dedicat persoanelor care vor să îşi testeze cunoştinţele din domeniul geek, dar şi competiţia de costume la care vor participa pasionaţii de cosplay din lumea filmelor, jocurilor şi animaţiei.


Recomandarile noastre


Parteneri

Back to top button