Un accident grav a avut loc de dimineață pe A1 București – Pitești. A fost necesară intervenția unui elicopter SMURD pentru a transporta victima la spital

10 iun. 2023
532 Afișari
Un accident grav a avut loc de dimineață pe A1 București – Pitești. A fost necesară intervenția unui elicopter SMURD pentru a transporta victima la spital
Un accident grav a avut loc de dimineață pe A1 București – Pitești. A fost necesară intervenția unui elicopter SMURD pentru a transporta victima la spital. Sursa foto: Facebook/ Info Trafic București și Ilfov

Un accident grav a avut loc sâmbătă dimineață, pe A1 București – Pitești. A fost solicitată intervenția SMURD.

O persoană a fost rănită și transportată la spital

Sâmbătă dimineață, în jurul orei 09:00, a avut loc un accident rutier pe A1 București – Pitești. Pagina Info Trafic România a informat că o persoană a fost rănită, după ce autoturismul în care se afla s-a răsturnat pe acostament.

Incidentul s-a petrecut la Kilometrul 24, în zona localității Bolintin Deal, județul Giurgiu.

Potrivit Gândul, mai multe mașini au fost implicate în coleziune. A fost solicitată intervenția de urgență a unui elicopter SMURD, care a aterizat direct pe autostradă. Victima, din mașina răsturnată, a fost preluată de medici și transportată la spital. Victima este un bărbat în vârstă de 58 de ani.

La caz s-au deplasat pompierii din cadrul Detașamentului Bolintin Deal, cu o descarcerare, o autospecială de stingere, două ambulanțe SMURD și SAJ. În sprijin a fost solicitat elicopterul SMURD, informează ISU.

Când au ajuns la fața locului, pompierii au găsit mașina în afara părții carosabile, răsturnată parțial pe banda de urgență. Pasagerul era încarcerat, fiind necesară folosirea accesoriilor de descarcerare pentru a putea fi extras, în siguranță.

Bărbatul era conștient și cooperant, însă a avut nevoie de îngrijiri medicale.

În zonă s-a format o coloană de mașini, întinsă pe câțiva kilometri.

Traficul a fost oprit aproximativ 20 de minute. A fost reluat la ora 09:25, potrivit Centrului InfoTrafic din Inspectoratul General al Poliției Române:

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliției Române informează că traficul a fost reluat pe banda a doua pe Autostrada A1 pe sensul Pitești – București, în urma accidentului produs la kilometrul 24, în zona localității Bolintin Deal, județul Giurgiu. Prima bandă rămâne restricționată pentru aproximativ 15 minute în vederea cercetării împrejurărilor în care un autoturism s-a răsturnat, rezultând rănirea unei persoane.

De asemenea, polițiștii le-au recomandat șoferilor să fie atenți când conduc, să se asigure și să mențină distanța între autovehicule.

Te-ar putea interesa și:

Cookies