Un accident cu pieton a avut loc noaptea trecută la intrarea în Pasajul Unirii din București. Acesta a murit în urma impactului

26 sept. 2023
1021 Afișari
Un accident cu pieton a avut loc noaptea trecută la intrarea în Pasajul Unirii din București. Acesta a murit în urma impactului
Un accident cu pieton a avut loc noaptea trecută la intrarea în Pasajul Unirii din București. Acesta a murit în urma impactului | Foto simbol: Facebook - Poliția Capitalei

Un accident mortal a avut loc la intrarea în Pasajul Unirii din București în noaptea zilei de 25 septembrie. Persoana care a murit era un om al străzii, potrivit martorilor. Șoferul a fost testat cu etilotestul, însă rezultatul a indicat zero.

Un bărbat de 28 de ani a fost accidentat mortal noaptea trecută

Accidentul s-a produs la intrarea în Pasajul Unirii, pe sensul de mers dinspre rond Universitate spre Bd. Dimitrie Cantemir, transmite Info Trafic România.

Martorii susțin că persoana care a murit în urma accidentului era un om al străzii.

Un echipaj medical i-a aplicat manevre de resuscitare la fața locului, însă impactul mașinii a fost prea puternic.

O persoană a transmis că bărbatul ar fi traversat neregulamentar.

Șoferul a fost testat cu etilotestul, însă rezultatul a indicat zero.

Incidentul a perturbat traficul, iar autoritățile s-au deplasat la fața locului pentru a gestiona situația și pentru a facilita cercetările.

Traficul în zonă a fost restricționat temporar pentru a permite autorităților să investigheze accidentul și să încerce să stabilească cauzele precise ale acestuia.

Brigada Rutieră a fost sesizată prin apel la 112 în jurul orei 22:00. Iată ce au transmis reprezentanții:

Un bărbat în vârstă de 28 de ani, care se deplasa cu autovehicului pe Bd. I. C. Brătianu dinspre Piața Universității către Piața Unirii, a surprins și accidentat un pieton.

În urma accidentului de circulație, a rezultat decesul pietonului, căruia în prealabil i-au fost aplicate manevre de resuscitare la fața locului.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul indicat fiind zero.

În continuare se efectuează cercetări în vederea stabilirii împrejurărilor producerii accidentului rutier.

La acest moment circulația vehiculelor este restricționată pe Bd. I. C. Brătianu, sensul de mers către Piață Unirii, suprateran.

Te-ar mai putea interesa și:

Cookies