Ultimului mare turneu din circuitul de baschet 3×3, în weekend, în Sectorul 2

de:
14 sept. 2019
1 Afișari
Ultimului mare turneu din circuitul de baschet 3x3, în weekend, în Sectorul 2

Evenimentul, finanțat de Primăria Sectorului 2, se va desfășura în acest sfârșit de săptămână pe terasa Mega Mall Bucuresti – Str. Pierre de Coubertin nr. 3-5, Sector 2 și va include toate categoriile de vârstă.
Sâmbătă, 14 septembrie a.c., meciurile se vor desfăşura între orele 08.00 – 20.00, iar duminică, 15 septembrie 2019, partidele se vor disputa între orele 08.00 – 19.00, fiind încheiate cu festivitatea de premiere a celor mai bune echipe.
Baschetul 3×3 se pregătește de prima prezență la Jocurile Olimpice, urmând să își facă debutul anul viitor la Tokyo, iar România este în acest moment într-o cursă aprigă pentru calificarea directă pe tabloul competițional olimpic cu naționala feminină.
Evenimentul de la Mega Mall nu se adresează doar jucătorilor înscriși, ci tuturor celor care vor să petreacă un weekend activ pe terenul de sport. Spectatorii vor avea parte de asemenea de acțiune, în cadrul numeroaselor concursuri cu premii, în timp ce partenerii evenimentului au pregătit o zonă specială în care atât participanții, cât și spectatorii își vor putea testa viteza de reacție, coordonarea și concentrarea într-un mod cu totul original.
Cele mai bune echipe din România la categoria Open Masculin se vor duela pentru un premiu în bani stabilit de organizatori și încep drumul către finala circuitului de baschet 3×3 din anul 2020, a cărei câștigătoare se va califica în circuitul mondial FIBA 3×3 World Tour.

Cookies