Ultimul weekend în care oamenii se mai pot bucura de luminițele din Sectorul 6. Primăria a anunțat că vor fi stinse, de luni

07 ian. 2023
2080 Afișari
Ultimul weekend în care oamenii se mai pot bucura de luminițele din Sectorul 6. Primăria a anunțat că vor fi stinse, de luni
Ultimul weekend în care oamenii se mai pot bucura de luminițele din Sectorul 6. Primăria a anunțat că, de luni, vor fi stinse | Sursă foto: Facebook-Primăria Sectorului 6

Bucureștenii care vor să admire luminițele din Sectorul 6 sau să se pozeze cu ele o mai pot face doar în acest weekend (7-8 ianuarie). De luni acestea se vor stinge.

Ultimul weekend în care bucureștenii pot admira luminițele din Sectorul 6

Sărbătorile de iarnă au trecut, însă atmosfera festivă încă se mai simte în anumite zone din București. În Sectorul 6 luminițele festive sunt încă aprinse în parcuri. Cu toate astea, acest final de săptămâna este ultimul în care vă mai puteți bucura de ele.

Primăria Sectorului 6 a anunțat că acesta va fi ultimul weekend în care luminițele decorative din parcurile Crângași, Drumul Taberei și Marin Preda vor mai fi aprinse.

Astfel că, începând de luni, 9 decembrie 2023, administrația publică va stinge luminile de Crăciun.

Bucurați-vă de iluminatul festiv! Este ultimul weekend când vă puteți plimba pe-nserat într-un peisaj de sărbătoare.

Încă mai puteți admira cea mai mare perdea de lumini din țară, montată pe podul-emblemă al Parcului Drumul Taberei. Are o lungime de 100 de metri și este suspendată la 50 metri de înălțime.

Este locul perfect pentru ultima fotografie de sezon, a transmis Primăria Sectorului 6.

Bilanțul târgului West Side Christmas Market

În cele 33 de zile în care a fost deschis, peste 1 milion de vizitatori au venit să admire târgul West Side Christmas Market din Parcul Drumul Taberei. „A fost cel mai fain eveniment din istoria Sectorului 6!”, declara la finalul lunii decembrie Ciprian Ciucu.

Primăria Sectorului 6 a transmis că, potrivit unui sondaj realizat de observatornews.ro, târgul de Crăciun din Parcul Drumul Tabelei a fost votat ca fiind cel mai frumos de anul trecut. La respectivul sondaj au răspuns mai mult de 10.000 de oameni din toată țara.

La „West Side Christmas Market” vizitatorii s-au bucurat de concerte, show-uri de artificii, patinoar, carusel și o roată panoramică impresionantă.

Administrația publică le-a transmis bucureștenilor că, la final anului acesta, Sectorul 6 va fi din nou împodobit într-un decor de poveste.

Cookies