Ultimul weekend din vacanță vine cu surprize pentru copii. În Parcurile Al.I. Cuza și Titanii vor fi organizate evenimente sepciale pentru cei mici

11 sept. 2021
239 Afișari
Ultimul weekend din vacanță vine cu surprize pentru copii. În Parcurile Al.I. Cuza și Titanii vor fi organizate evenimente sepciale pentru cei mici
Ultimul weekend din vacanță vine cu surprize pentru copii. În Parcurile Al.I. Cuza și Titanii vor fi organizate evenimente sepciale pentru cei mici. Sursa foto: B365

Vacanța de vară este pe ducă, iar cei mici se bucură de ultimul weekend liber înainte de startul anului școlar. Prin urmare, Primăria Sectorului 3 a pregătit o serie de evenimente dedicate copiilor ce vor avea loc sâmbătă după-amiază, atât în Parcul Al.I. Cuza cât și în Parcul Titanii.

Ultimul weekend din vacanța de vară nu trece neobservat în Sectorul 3. Autoritățile au pregătit o serie de evenimente dedicate copiilor care, deși încep școala peste câteva zeci de ore, nu trebuie să uite că încă se pot bucura de vacanță. Astfel, începând cu sâmbătă, ora 16:00, sunt organizate o serie de ateliere creative în două parcuri din Sectorul 3. Este vorba despre Parcul Al.I, Cuza și „vecinul” său, Parcul Titanii.

„Ultima săptămână de vacanță aduce surprize celor mici în parcurile din Sectorul 3!!!
De la ora 16,00, se desfășoară, în paralel, ateliere creative interactive pentru copii, în Parcul Al.I. Cuza și în Parcul Titanii”, se arată pe pagina de Facebook Evenimente Sector 3.

Evenimente dedicate copiilor în Sectorul 3. Iată programul complet al acestui weekend

Evenimentele vor avea loc în Parcul Al.I. Cuza și Parcul Titanii în după-amiezele zilelor de sâmbătă și duminică. Puteți consulta programul complet mai jos:

Parcul Al.I. Cuza – Atelierele fanteziei

Ateliere motivațional – creative, pentru copii și părinți, coordonate de psihologul Lorena Diaconescu

Sâmbătă, 11 septembrie

  • 16.00 – 17.00 Mozaicul vârstelor
  • 17.00 – 18.00 Timpul liber, ieri și azi

Duminică, 12 septembrie
16.00-17.00 Creativitate și provocări între generații
17.00 -18.00 Jocul ca instrument de comunicare

Parcul Titanii – Micul Prinț în constelația artelor

Sâmbătă, 11 septembrie

  • 16.00 – 18.00 Lectură și noțiuni de ecranizare

Duminică, 12 septembrie

  • 16.00 – 18.00 Lectură, ritm și armonie

Aceste evenimente vin după o săptămână cu mai multe ecranizări în Parcul Titan

Bucureștenii au avut ocazia în ultimele 4 zile să se bucure și de o serie de ecranizări în Parcul Titan, prin intermediul proiectului „Cinema în aer liber”, care a adus în fața spectatorilor filme cunoscute, ce au obținut nominalizării sau chiar premii Oscar.

Astfel, vineri seară, bucureștenii au avut ocazia să urmărească drama biografică Into the Wild, în regia lui Sean Penn, cu actori precum Emile Hirsch, Vince Vaughn și Kristen Stewart.

Joi a fost proiectat filmul Eat, Pray, Love, regizat de Ryan Murphy, cu Julia Roberts, James Franco și Javier Bardem pe lista actorilor.

Miercuri a fost difuzat filmul Life of Pi, câștigător a 4 premii Oscar, cu Suraj Sharma în rolul principal.

Cookies