BAZAR

Vineri începe târgul imobiliar Project Expo

În perioada 11-13 noiembrie, dezvoltatorii care vor participa la Târgul Imobiliar Project Expo de la Palatul Copiilor mizează din nou pe reduceri de preţuri pentru a-i atrage pe clienţi.

O firmă care a construit două blocuri în Militari şi Drumul Taberei le permite celor interesaţi să negocieze ”la sânge” pentru achiziţionarea unui apartament. Dezvoltatorul promite discount-uri semnificative în funcţie de varianta de finanţare aleasă de client. Cele 38 de apartamente din blocul Castranova se vând la preţuri cuprinse între 42.000 euro şi 85.000 euro, iar cele 56 de garsoniere si apartamente cu doua camere din imobilul Lunca Cernei, din cartierul Drumul Taberei, se vând cu 45.000 de euro şi 72.000 de euro.

Persoanele care vor rezerva, pe perioada târgului imobiliar, apartamente în ansamblul rezidenţial Vitan Residence II, aflat, de asemenea, în construcţie, vor primi bucătării complet mobilate.

Un apartament cu două camere cu o suprafaţă construită de de 56 metri pătraţi într-un bloc nou din Șoseaua Berceni, vândut de Sud Invest, costă, la târg, 40.000 de euro, iar preţul include locul de parcare.

Potrivit unui studiu de piaţă făcut de Project Events, firma care organizează Project Expo, circa 7% dintre bucureşteni au bani cash pentru achiziţia unei proprietăţi, iar 67% dintre cumpărătorii de apartamente noi preferă locuinţele în care se mai pot face modificări, precum mărirea sau micşorarea spaţiilor şi care permit recompartimentarea imobilelor, dar şi firmele care finisează locuinţele în funcţie de preferinţeele clienţilor.

Printre cei care vor expune la Palatul Copiilor in perioada 11-13 noiembrie se află atât agenţii imobiliare, cât şi dezvoltatori, dar şi firme de construcţii şi brokeri financiari specializaţi în finanţări imobiliare. Printre dezvoltatorii imobiliari prezenţi la târg se numără şi Omnix Residence, Militari Residence, Avalon Residence, Avangarde Rezidential, Centauri, Red House 3 şi Euro Mansarde.

Târgul este deschis publicului vineri, între orele 11.00 şi 19.00, sâmbătă, în intervalul orar 10.00 – 18.00 şi duminică, între orele 10.00 şi 17.00. Accesul publicului la eveniment este gratuit.


Recomandarile noastre


Parteneri

Back to top button