Ultimul tânăr decedat în urma incendiului din Colectiv a fost identificat. Cine este

de:
06 nov. 2015
0 Afișari
Ultimul tânăr decedat în urma incendiului din Colectiv a fost identificat. Cine este

Băiatul fost identificat la începutul săptămânii de prieteni.

Se numeşte Costel Carlicean şi nu mai are familie, scrie ziarulring.ro. Conform prietenilor săi, era un tânăr discret, de bun simț, tăcut şi a murit în timp ce încerca să-i salveze pe ceilalţi.

„Miercuri seară am stat cu toții și ne-am hotărât ce să facem. Nimeni nu știe dacă Costel (44 de ani) mai are vreo rudă. Asta complică lucrurile, corpul trebuie să rămână mult mai mult timp la INML. Va fi înmormântat de prieteni. Mulți prieteni.”, a spus Cosmin Dragomir, prieten cu victima.

 „Nu pot să nu-mi aduc aminte de …OMUL…. Stish (Costică), acel OM care în urmă cu mulți ani… să fie 19…a simțit în mine disperarea unei mame când își pierde copilul… fără să-l rog, sau să-i spun ceva, s-a înverșunat în căutarea copilului de numai trei anișori… găsindu-l după vreo 3 ore, în siguranță, la secția de poliție… așa un OM era Stish… voluntar,… tăcut în ce facea,… discret… ciudat pot spune, cu o viață nu tocmai blândă cu el, un adolescent crescut fără tată, fără suport, cu mama bolnavă, mamă care a obosit mult prea devreme, stingându-se în urmă cu doi ani… OMUL Stish rămas singur, fără urmă de familie, rădăcini, a încercat să lupte, dar pentru el lupta s-a rezumat la a fi OM de azi pe mâine… La Colectiv a făcut la fel… s-a lasat pe el deoparte, gândind-se că de fiecare dată la suferința altora… a salvat oameni,… e un erou… dar prietenii, singura lui familie dealtfel… au pierdut un prieten,un OM …de unde vorba… „lume multa…OAMENI puțini” și-mi permit să adaug… din ce în ce mai puțini… Drum lin spre steaua ta, Stish”, a scris Alina pe facebook.

Cookies