Ultimele secunde ale tânărului pe trotinetă, filmate de o cameră de bord. Motociclistul, instructor de conducere defensivă, a fost arestat preventiv | VIDEO

06 aug. 2021
12812 afișări
Ultimele secunde ale tânărului pe trotinetă, filmate de o cameră de bord. Motociclistul, instructor de conducere defensivă, a fost arestat preventiv | VIDEO
Ultimele secunde ale tânărului pe trotinetă, filmate de o cameră de bord. Motociclistul, instructor de conducere defensivă, a fost arestat preventiv | VIDEO sursa foto: captura video

O întâmplare teribilă s-a întâmplat zilele trecute în traficul din București, după ce un motociclist a așteptat un tânăr, care se deplasa cu trotineta electrică, într-o intersecție și a aruncat cu casca după el pur și simplu de nervi. Cei doi s-ar fi certat la intersecția precedentă. Acesta s-a dezechilibrat și a ajuns pe contrasens, unde a fost izbit din plin de o mașina. Ulterior, a murit în timp ce salvatorii încercau să îl readucă la viață. Ultimele secunde ale tânărului pe trotinetă au fost filmate de o cameră de bord. Mai mult, recent s-a aflat că motociclistul era de fapt instructor de conducere defensivă. Acesta a fost arestat preventiv.

Incidentul teribil din trafic, unde Laurenţiu „Americanu” Mitici, motociclistul ce lucra drept instructor de conducere defensivă, a devenit  agresiv în trafic și a produs moartea unui tânăr care se deplasa cu o trotinetă electrică a făcut turul televiziunilor de știri ieri și pare să capete amploare. Aseară procurorii l-au arestat preventiv, după ce au deschis un dosar penal și au demarat o anchetă. Evenimentul a venit chiar în ziua în care Poliția Română anunța că numărul deceselor în trafic a crescut în primele 7 luni ale anului 2021, cu toate că numărul accidentelor în sine a scăzut.

Dacă vrei să te îngrozești și mai tare, citește asta Accidente rutiere din ce în ce mai periculoase. În România, viața nu mai are prioritate. Aproape 1000 de oameni au murit doar în primele șapte luni din 2021

Motociclistul a fost arestat preventiv și au apărut imagini cu momentul tragediei

După cum vă spuneam și mai sus, au apărut primele imagini cu momentul filmat în care tânărul a fost lovit de o mașină după ce a ajuns pe contrasens. Motociclistul care a lovit cu casca un tânăr aflat pe trotinetă pare să fi făcut acest lucru din cauza unui incident minor în trafic, însă a ajuns după gratii timp de 30 de zile și procurorii continuă ancheta pentru a finaliza dosarul. Mai mult, clubul de motocicliști din care făcea parte și apropiații spun că era cunoscut drept un om care participa la diferite acțiuni caritabile, dar se delimitează toți de gestul său.

La finalul articolului aveți și momentul în care tânărul a fost lovit de mașină, dar sunt imagini care vă pot afecta emoțional (este a treia oară când spun asta) așa că vă asumați singuri ce și cum. Băiatul a fost transportat la spital, însă medicii nu au mai putut să-l salveze și a decedat după vreo oră și jumătate de la producerea accidentului.

Imaginile vorbesc de la sine în privința motociclistului acuzat de omor

Conform imaginilor și anchetei poliției, motociclistul s-a dat jos de pe motor, asta după ce l-a așteptat să vină, și a aruncat cu casca în bărbatul care se deplasa pe o  trotinetă electrică. Incidentul a avut loc pe 4 august, în apropierea intersecţiei dintre Calea Vitan Bârzeşti şi Şoseaua Olteniţei din Capitală.

Bărbatul a fost arestat preventiv sub acuzația de săvârșire a infracţiunii de omor, în urma unei decizii a Tribunalului Bucureşti. Decizia nu este definitivă.

„Procurorii au stabilit că miercuri, ora 18:30, în timp ce se deplasa cu o motocicletă pe Splaiul Unirii dinspre Calea Văcăreşti către Târgul Vitan, când a ajuns în apropierea trecerii de pietoni de la intersecţia dintre Splaiul Unirii şi Calea Vitan Bârzeşti, staţionând la culoarea roşie a semaforului electric, inculpatul a fost lovit în spate de către un bărbat care se deplasa pe o trotinetă electrică. Pe fondul discuţiilor în contradictoriu, cei doi şi-au adresat injurii şi ameninţări, după care au părăsit zona respectivă îndreptându-se către intersecţia dintre Calea Vitan Bârzeşti şi Şoseaua Olteniţei”, arată procurorii într-o informare.

Clubul de motocicliști din care făcea parte s-a delimitat de incident și l-au exclus

Clubul moto Black Tulip Bucharest, din care agresorul făcea parte până miercuri, au anunțat l-au exclus din club și sunt deschiși la colaborarea cu autoritățile în cazul în care ancheta o va cere.

„Ne delimităm de orice fel de conduită rutieră inadecvată şi condamnăm comportamentul agresiv care poate duce la lezarea oricărei persoane. Având în vedere evenimentele în care a fost implicat unul dintre membrii Black Tulip Bucharest MF, ne dorim să fie respectate procedurile organelor abilitate. De aceea, ne dezicem de orice informaţie publicată în afară anchetei oficiale şi dorim să fie respectat anonimatul persoanelor implicate.

De asemenea, suntem deschişi comunicării cu organele abilitate, în măsura în care anchetă o va necesita. În urma evenimentelor, decizia clubului de excludere a membrului în cauză a fost votată astăzi, motivată de încălcarea ROI a clubului nostru. Regretăm evenimentele întâmplate şi suntem alături de familiile celor implicaţi. Mulţumim!”,a scris clubul moto Black Tulip Bucharest MF, pe pagina lor de Facebook.

De asemenea au blocat accesul la comentarii în postarea respectivă.

Momentul în care tânărul a fost lovit, atât de motociclist, cât și de mașină

Cookies