Ultimele patru filme în care a jucat Robin Williams vor fi lansate în lunile următoare

de:
12 aug. 2014
0 Afișari
Ultimele patru filme în care a jucat Robin Williams vor fi lansate în lunile următoare

Starul american a fost găsit decedat luni, la vârsta de 63 de ani, în reşedinţa sa din California, însă fanii lui vor putea să îi admire încă o dată talentul în lunile următoare, după ce vor fi lansate ultimele proiecte cinematografice ale actorului, informează contactmusic.com.

În perioada Crăciunului, Robin Williams va putea fi văzut interpretând din nou personajul Teddy Roosevelt în filmul „Night at the Museum: Secret of the Tomb”, al cărui montaj a fost finalizat în luna mai şi care va fi lansat în Statele Unite pe 19 decembrie.

Starul american a jucat şi în comedia „Merry Friggin’ Christmas”, alături de Wendi McLendon-Covey, Lauren Graham şi Oliver Platt, iar acest film, regizat de Joe şi Anthony Russo, va ajunge în cinematografe pe 7 noiembrie.

De asemenea, actorul american şi-a împrumutat vocea pentru a interpreta personajul animat Dennis the Dog în comedia live-action „Absolutely Anything”. Acest lungmetraj, în care mai joacă Simon Pegg şi Kate Beckinsale, va fi lansat în 2015.

Un al patrulea film al său, „Boulevard”, a debutat la Festivalul Tribeca la începutul acestui an, însă nu a fost deocamdată distribuit în circuitul cinematografic.

De asemenea, Robin Williams s-a întâlnit în ultimele luni cu scenaristul David Berenbaum, pentru a discuta despre o posibilă continuare a comediei sale din 1993 „Mrs. Doubtfire”, în care starul american a jucat rolul unui bărbat ce se deghizează într-o bonă în vârstă, încercând astfel să rămână aproape de copiii săi, după despărţirea de soţie. Un al doilea draft pentru scenariul acestui proiect a fost deja scris de Barenbaum.

Robin Williams a devenit cunoscut datorită rolului din serialul de televiziune „Mork and Mindy” şi a câştigat un premiu Oscar pentru prestaţia din filmul „Good Will Hunting”. Actorul a mai fost nominalizat de trei ori la premiile Academiei de film americane, pentru rolurile din filmele „Bună dimineaţa, Vietnam”, „Cercul poeţilor dispăruţi” şi „Regele pescar”. Recent, Robin Williams a jucat în sitcomul „The Crazy Ones”, de pe postul CBS, rolul lui Simon Roberts, excentricul director al unei agenţii de publicitate, dar serialul a fost anulat de producători numai după un sezon.

Cookies