Ultimele informații despre starea de sănătate a lui Gabriel Cotabiță. Ce au scos la iveală analizele

de:
09 mai 2015
1 Afișari
Ultimele informații despre starea de sănătate a lui Gabriel Cotabiță. Ce au scos la iveală analizele

Deşi s-a spus iniţial că Gabriel Cotabiță a făcut un preinfarct, se pare că lucrurile sunt mult mai grave. Anuntul a fost facut de jurnalistul Florin Condurateanu.

„Am informatii de la medici, care stiu rezultatele testelor si in premiera va spun. In urma corenorografiei s-a descoperit ca indragitul si sufletistul cantaret nu a facut infarct. Pe arterele care hranesc cu sange inima nu sunt leziuni atat de grave. Problema este ca a aparut o embolie. Un chiag la creier care a plecat spre plamani. Sa ne rugam pentru norocul ca acest creier care a daruit atatea bucurii, sa reziste si sa iasa din aceasta situatie critica”, a declarat Florin Condurateanu citat de Cancan.ro.

Cântărețul Gabriel Cotabiță, 59 de ani, a fost găsit în stare de inconștiență, vineri, în sala de sport a unui hotel din centrul Capitalei, după ce artistul a suferit un stop cardio-respirator. Acesta a fost dus de un echipaj SMURD, la Spitalul Floreasca, după ce a fost resuscitat minute în șir. Cântărețul se află internat la secția terapie intensivă.

Cookies