INCENDIUL DIN CLUB COLECTIV. Ultimele 3 persoane decedate au fost identificate la IML

de:
01 nov. 2015
0 Afișari
INCENDIUL DIN CLUB COLECTIV. Ultimele 3 persoane decedate au fost identificate la IML

Familiile acestora au venit la sediul IML şi i-au recunoscut, anunţă Realitatea Tv.

Claudiu Petre este mort. Tânărul blogger pasionat de rock a mers alături de prieteni în club Colectiv din Capitală pentru a lua parte la un concert rock. Tânărul a fost identificat la IML. Până ieri a fost de negăsit.

Andrei Petre Buca, un alt tânăr care era de negăsit, a fost identificat şi el la IML. Andrei Petre Buca era căutat cu disperare de către familia care nu mai știe nimic de el de ieri seara. Unul dintre prietenii săi de pe facebook a lansat un apel către toți cei care pot da informații despre acesta.

”Rog pe toti cei din lista mea care lucreaza in spitale sau au cunostinte care lucreaza in spitale si pot contacta persoane din cadrul sectiilor de terapie intensiva a spitalelor din Bucuresti, sa distribuie aceasta fotografie a lui Andrei Buca (Andrew Peter) in speranta ca cineva il poate identifica”, a scris unul dintre prietenii lui Adrian Petre Buca.

”Numele lui este Bucă Petru Andrei iar familia lui este îndurerată ,nu dau de el de aseară ,daca sunt martori oculari va rog sa ne ajutati cu informatii!!!”, a mai scris acesta, postând fotografia cu Andrei.

Cookies