Știri București

Ultima zi a târgurilor de Crăciun. Care din târgurile din București se închid azi

După trecerea Crăciunului, multe din evenimentele ce au fost organizate pentru această sărbătoare iau sfârșit. Așa se întâmpla și cu multe din târgurile de Crăciun organizate în Capitală. Deci pentru cei ce doresc să le viziteze, astăzi este ultima zi.

Dacă nu ați apucat să mergeți până acum să vedeți târgurile organizate în București în perioada aceasta, astăzi este ultima zi a târgurilor de Crăciun. Pentru cei ce nu știu ce să facă astăzi, într-o zi așa de amorțită, poate vă încântă o plimbare.

Ultima zi a târgurilor de Crăciun

Pentru cei ce încă nu au mers în târgurile de Crăciun ce au fost organizate prin București, astăzi este ultima zi în care mai puteți. Mare parte din târguri, sunt deschise doar până astăzi, iar unele s-au închis deja. O plimbare prin târg ar putea fi o activitate perfectă după masa îmbelșugată de sărbători. Mai facem puțină mișcare, mari ieșim puțin la aer, că tot e ultima lor zi.

West Side Christmas Market

Târgul a fost organizat de Primăria Sectorului 6, în Parcul Drumul Taberei și a are 30 de căsuțe amplasate, de unde putem lua mâncare, vin fiert, dulciuri. Cu toate ca este un târg micuț, este foarte drăguț decorat. Aici exista și un patinoar, pentru cei ce doresc să meargă să își dezmorțească puțin picioarele după Crăciun. Târgul este deschis și poate fi vizitat, până astăzi la ora 21:00. Pentru a vi-se permite accesul în târg, este necesar să prezentați certificatul verde.

Centrul Educațional Exploratorium

Acesta se află în sectorul 3, pe strada Decebal nr 11. Este deschis de asemenea până astăzi, și va putea fi vizitat începând cu ora 14:00, până la ora 21:00. Și aici în căsuțele special amenajate pentru comercianți se pot găsi, preparate tradiționale de sezon, obiecte lucrate manual, dulciuri sau bijuterii. Pentru cei ce stau în Sectorul 3 care nu au văzut târgul si vor să se plimbe puțin după atâtea sarmale, astăzi este ultima zi în care îl mai puteți vizita.

Târgul de Craciun Organizat de Primăria Capitalei

Bucharest Christmas Market, își închide și el tot astăzi porțile. Acesta este amplasat în Piața Universității, iar pentru a intra în târg este necesara prezentarea certificatului verde. De asemenea, pentru a intra în târg se percepe o taxă, de 5 lei dacă plătiți online sau 7 lei dacă plătiți la intrare.

Fată de anii trecuți, târgul este mult mai mic. Bradul are o înălțime de 15 metri și sunt așezate în târg căsuțe unde se vând decorațiuni, accesorii, jucării sau mâncare și dulciuri făcute în casă. Acesta va rămâne deschis până la ora 21:00, pentru cei ce nu au mers încă și doresc să îl vadă.


Recomandarile noastre

Parteneri

Back to top button