ULTIMA ORĂ Primarii din București, convocați de prefectul Capitalei

18 nov. 2021
294 Afișari
ULTIMA ORĂ Primarii din București, convocați de prefectul Capitalei
ULTIMA ORĂ Primarii din București, convocați de prefectul Capitalei

Primarii din București au fost convocați la Prefectura Capitalei de noul prefect Alexandra Vacaru. Primarii celor șase sectoare și primarul general Nicușor Dan vor prezenta situația pregătirilor pentru deszăpezire.

Prefectul Capitalei Alexandra Vacaru i-a chemat la discuții pe toți cei șapte primari ai Capitalei, cei de sectoare și primarul general. Întâlnirea își propune să fie o prezentare a pregătirilor administrației locale pentru sezonul rece, în condițiile în care nu toate primăriile au trimis planul complet de măsuri. Sectorul 1 a fost notificat în această săptămână de operatorul de salubritate Romprest că nu va asigura servicii de deszăpezire mecanizată, ci doar manuală.

Invitația pe care prefectul capitalei a trimis-o primăriilor:

„Primarii din București, convocați de prefectul Alexandra Vacaru pentru verificarea pregătirilor de iarnă

Condițiile dificile la nivelul municipiului București în prag de sezon rece impune întâlnire excepțională a autorităților locale din Capitală. După o serie de comunicări interinstituționale solicitate de Instituția Prefectului – Municipiul București, prefectul Alexandra Vacaru îi convoacă pe toți primarii celor șase sectoare și pe cel al municipiului București la o ședință de lucru pe tema Programului de măsuri și acțiuni pentru deszăpezire și combatere a poleiului pentru iarna 2021 – 2022 și nu numai.

Edililor li s-a comunicat că sunt așteptați marți, 23 noiembrie 2021, la sediul Primăriei Municipiului București situat în Bulevardul Regina Elisabeta nr. 47.

”Prin atribuțiile legale, vreau să mă asigur că primarii din București depun toate eforturile pentru pregătirea intervențiilor în sezonul rece la nivelul Capitalei. Este important ca bucureștenii să afle și cum vor depune aleșii locali aceste eforturi, pentru că, deocamdată, Instituția Prefectului nu a primit de la toate primăriile planul complet de măsuri”, declară prefectul Capitalei, Alexandra Vacaru.

La nivelul Instituției Prefectului, s-a dispus organizarea unui grup de lucru care să urmărească și să comunice interinstituțional și public toate acțiunile locale cu privire la programul de deszăpezire în sezonul rece 2021-2022.”, se arată în anunțul Prefecturii.

Cookies