ÎN BUCUREȘTI

Ultima oră! Bărbat decedat descoperit în apele lacului din parcul IOR. Ancheta a demarat în trombă, cu imaginile de pe camerele de supraveghere

Ultima oră, o nouă persoană decedată a fost descoperită în apele lacului din Parcul Alexandru Ioan Cuza, cunoscut drept IOR. Corpul unui bărbat în vârstă de 46 de ani a fost găsit plutind pe apă, în această dimineață,

Un bărbat a fost descoperit înecat în lacul din Parcul IOR, din Sectorul 3. Conform primelor informații, în caz a fost deschisă o anchetă, iar poliția urmează să stabilească ce s-a întâmplat. Încă nu se știe dacă este vorba de o sinucidere sau de un accident, însă camerele de supraveghere au putea să ofere mai multe răspunsuri.

Cum a fost descoperit cadavrul

Corpul bărbatului, în vârstă de 46-47 de ani, vârsta nu este încă stabilită din informațiile noastre, a fost descoperit de lucrătorii care au venit să facă curățenie, la prima oră. Aceștia au văzut cadavrul plutind și au sesizat autoritățile la numărul de urgență 112. Trupul neînsuflețit a fost scos din apă de pompieri. ISU București Ilfov a transmis că în jurul orei 7:00 a fost anunțat la numărul de urgență 112 faptul că o persoană plutește pe lacul din parcul IOR, în zona Insula Pescarilor.

„Au intervenit scafandrii ISU B-IF care au recuperat corpul unui bărbat în vârstă de aprox 35 de ani, care prezența rigiditate cadaverică, spuneau reprezentanții ISU București Ilfov dimineață, la primul apel, însă vârsta aproximativă a crescut după demararea anchetei și noi investigatori care au ajuns la fața locului, fiind stabilită undeva la 46-47 de ani.

La fața locului a ajuns și o ambulanță SMURD cu un echipaj specializat în Terapie Intensivă. Paramedicii au examinat corpul bărbatului în ideea în care ar fi putut aplica măsurile de resuscitare. Din nefericire, însă, nu s-a mai putut face nimic, astfel că au constatat decesul.

Ancheta va stabili cauzele decesului

Urmează o anchetă pentru a stabili când s-a produs incidentul din Sectorul 3. Polițiștii urmează să stabilească dacă este vorba despre o sinucidere sau de un accident. De asemenea, ei iau în considerare și o posibilă crimă. Anchetatorii vor analiza  imaginile de pe camerele de supraveghere video, amplasate în zonă, pentru a stabili ultimele mișcări ale bărbatului.


Recomandarile noastre

Parteneri

Back to top button