Ultima noapte cu luminițe de Crăciun pe străzile din Sectorul 4 al Capitalei

15 ian. 2023
651 Afișari
Ultima noapte cu luminițe de Crăciun pe străzile din Sectorul 4 al Capitalei
Ultima noapte cu luminițe de Crăciun pe străzile din Sectorul 4 al Capitalei | Sursa foto: Daniel Băluță, primarul S4

Luminițe de Crăciun vom mai vedea în sectorul 4 la anul, noaptea aceasta e ultima cu ele aprinse. Primarul Sectorului 4 al Capitalei anunță, printr-o postare pe Facebook, că ldecorațiunile și-au făcut datoria pentru acest sezon de iarnă. Așadar, a venit vremea să se întoarcă în depozite:

Ledurile colorate ce au format haina de sărbătoare a sectorului nostru ne-au umplut inimile de bucurie și ne-au strâns laolaltă pentru a sărbători împreună! Acum însă, e vremea să ne luăm la revedere, cu speranța unei „reîntâlniri”, poate mai intense, în iarna următoare. Astăzi, 15 ianuarie, este ultima noapte în care luminițele noastre vor mai fi aprinse, ultima noapte în care ne mai putem bucura de ele!

Luminițe de Crăciun în S4, aprinse după un sondaj pe Facebook

Pentru că iarna asta a venit, cu tot cu sărbători, fix în perioada în care s-a scumpit energia electrică, în București au fost, la un moment dat, inclusiv dezbateri pro și contra iluminatului de sărbători. Și nu era vorba doar despre scumpirea curentului electric, ci și despre costurile conexe, în contextul unor bugete strâmtorate.

În Sectorul 4, decizia ca pe străzi să fie luminițe de Crăciuna fost luată în urma unui sondaj pe care l-a făcut  primarul Daniel Băluță . I-a întrebat acolo pe bucureșteni dacă vor să fie instalate luminițe de sărbători în acest sezon de iarnă, iar răspunsul a fost – mare surpriză 😜 – un DA destul de categoric.

Și așa au apărut pe străzi și prin unele parcuri  ghirlande, decorațiuni și beculețe colorate.  

Luminile de Crăciun din S4 au fost aprinse pe 4 decembrie, într-o seară de duminică.

Primăria Municipiului București a folosit, în iarna 2022-2023,  luminițele cumpărate în anii trecuți;  montarea și demontarea acestora costă aproximativ 1,3 milioane de lei.

Îți recomandăm să citești și:

 

 

Cookies