ȘTIRI

Ultima fotografie a elicopterului SMURD, înainte de prăbuşirea în lacul Siutghiol

Imaginea arată aparatul de zbor desprinzându-se de pista heliportului şi înălţându-se de la sol, în ceea ce avea să fie ultima sa cursă. Era ora 16.06 a zilei de luni, 15 decembrie, transmite Adevarul.ro.

După numai câteva minute, elicopterul SMURD cu patru persoane la bord avea să cadă în lacul Siutghiol din Mamaia. Toţi cei patru membri ai echipajului şi-au pierdut viaţa în accident. Fotografia a fost publicată de dr. Alexandra Cojocaru, medic specialist în intervenţii de urgenţă, care a participat la operaţiunea de resuscitare a colegei sale, dr. Laura Vizireanu.

„Ultima decolare, ECHIPA minunată! Să fiţi o ECHIPĂ şi acolo Sus! Ultima poza cu voi… 15.12.2014, ora 16.06″, a scris Alexandra pe contul său de Facebook. „Au fost MINUNAŢI, veseli, frumoşi, modeşti, buni, OAMENI adevăraţi! Acum Cerul a căpătat nişte îngeri şi se bucura de ei! Noi îi plângem, dar ne bucuram că i-am cunoscut!”, a fost mesajul Alexandrei Cojocaru despre Laura Vizireanu, Gabriela Camelia Harton, Petre Cătuneanu şi Ginel Crăcănel. 


Recomandarile noastre


Parteneri

Back to top button