Ultima ediție a caravanei mobile de vaccinare. În ce sector din București parchează autobuzul STB special amenajat

17 dec. 2021
139 Afișari
Ultima ediție a caravanei mobile de vaccinare. În ce sector din București parchează autobuzul STB special amenajat
Ultima ediție a caravanei mobile de vaccinare. În ce sector din București parchează autobuzul STB special amenajat

Centrul mobil de vaccinare s-a plimbat prin toată Capitala, în fiecare sfârșit de săptămână. Iată că această campanie a luat sfârșit, iar weekendul acesta este ultima ediție.

Ultima ediție a caravanei mobile de vaccinare. În ce sector din București parchează autobuzul STB special amenajat. Care este programul de funcționare și ce vaccin este folosit.

Ultima ediție a caravanei mobile de vaccinare

Primăria Capitalei, prin Administrația Spitalelor și Serviciilor Medicale București – ASSMB, alături de Kaufland România, organizează ultima ediție din anul 2021 pentru campania numită „Caravana Mobilă de Vaccinare”. Scopul acestei inițiative a fost acela de a promova vaccinarea împotriva coronavirusului în comunitate, facilitându-le cât mai multor bucureșteni accesul la vaccin.

Astfel, sâmbătă, în data de 18 decembrie și duminică, în data de 19 decembrie, între orele 10:00 și 17:00, centrul mobil de vaccinare ajunge în parcarea centrului comercial Kaufland, aflat pe Șoseaua Olteniței, numărul 388 din Sectorul 4 al Capitalei.

Vaccinul folosit este cel produs de compania farmaceutică Johnson&Johnson, administrat într-o doză unică.

Vaccinarea este GRATUITĂ. Nu trebuie să vă faceți programare, dar trebuie să aveți actul de identitate la dumneavoastră.

Autobuzul STB special amenajat

Persoanele care doresc să se vaccineze o pot face în autobuzul STB care este special amenajat și dotat cu tot ce este necesar pentru ca vaccinarea să se desfășoare în deplină siguranță. Activitatea din cadrul centrului mobil de vaccinare este asigurată de o echipă formată din doi medici, doi asistenți medicali și doi registratori, alături de personalul cu atribuții logistice.

Prin această campanie, Primăria Municipiului București și Administrația Spitalelor și Serviciilor Medicale București își doresc să vină în sprijinul persoanelor vârstnice, persoanele care nu se pot deplasa pe distanțe lungi pentru vaccinare, cât și în sprijinul altor categorii de persoane care, din diferite motive, nu se pot deplasa la un centru de vaccinare.

Caravana mobilă de vaccinare este o campanie lansată în luna septembrie, care s-a desfășurat în fiecare sfârșit de săptămână, iar autobuzul STB special amenajat a parcat în fiecare weekend în altă locație din Capitală, în parcări ale unor centre comerciale Kaufland.

Cookies