ULTIMA CONFRUNTARE ELECTORALĂ, la Realitatea TV. Atacuri dure Predoiu-Nicuşor Dan-Turcescu

de:
03 iun. 2016
0 Afișari
ULTIMA CONFRUNTARE ELECTORALĂ, la Realitatea TV. Atacuri dure Predoiu-Nicuşor Dan-Turcescu

ALEGERI BUCUREŞTI 2016. Cătălin Predoiu şi Nicuşor Dan au avut o serie de contre pe tema sondajului de opinie, dat publicităţii de candidatul USB. 

Predoiu a acuzat faptul că sondajul este făcut de firma unui fost membru al serviciului secret bulgar.

„Această firmă care deţine în majoritate TNS-CSOP este a lui Krassimir Guergov. Domnul Guergov este un fost membru al serviciului secret bulgar comunist şi un controversat om de afaceri din Bulgaria, un om de afaceri care dacă veţi citi presa bulgară veţi avea mari dubii legat de regularitatea acestor afaceri”, a spus Predoiu, în cadrul dezbaterii la Realitatea TV, modarate de Rareş Bogdan.

„Această firmă care, repet, e deţinută de Olanda şi Sofia, s-a mai ocupat cu nişte sondaje în 2014 prin CSOP, sondajele dintre Ponta şi Iohannis. Aşa cum vă dă astăzi pe dumneavostră câştigător îl dădea şi pe Ponta. (…) Tot firma asta a încasat 600.000 de euro ca să facă facă brandul de ţară al României. (…) Legat de corupţie – nu accept de la dumneavoastră critici legate de corupţie când de-a dreapta dumneavoastră aveţi un colaborator cree a fost promovat în viaţa publică şi în funcţii publice de Sorin Ovidiu Vîntu şi un şef de campanie care are ceva documente prin Panama Papers”, a mai spus Predoiu, citat de news.ro

Nicuşor Dan i-a dat replica, spunând că firma este una internaţională, care e lider de piaţă în Marea Britanie.

„TNS este o firmă internaţională de sondaj care a luat din România firma CSOP, firmă cu care colegii dumneavoastră din PDL pe care şi-au bazat toate sondajele în ultimii zece ani. (…) Mai e ieşit azi un sondaj de IRES care dă acelaşi lucru cu sondajul pe care îl menţionaţi. V-am invitat să auditaţi acest sondaj. Chiar dumneavoastră aţi propus: haideţi să facem un sondaj să dăm publicului de dreapta, anti-PSD din Bucureşti o radiografie corectă la momentul ăsta. Aţi refuzat să auditaţi acest sondaj. (…) Domnul Chiliman este urmărit penal, domnul Poteraş e urmărit penal – au fost colegii dumneavoastră, domnule Predoiu”, a atacat Nicuşor Dan.

Candidatul PMP, Robert Turcescu, a intervenit şi a menţionat că Răzvan Sava, candidatul PNL la Sectorul 4, se „plimbă de mână prin oraş” cu Cristian Popescu Piedone, urmărit penal în dosarul Colectiv, moment în care Predoiu i-a spus: „Domnule Turcescu, vă doare spatele de la rucsac”.

„Poate vă doare spatele cum aţi dormit la Cristi Sima în seara aia„, i-a spus în replică Turcescu lui Predoiu, moment în care moderatorul a cerut ca celor doi să le fie închise microfoanele.

Potrivit HotNews, Nicuşor Dan i-a dat mai dat o replică lui Predoiu, printr-un banc cu tentă sexuală.

„Lordul englez incerca sa faca dragoste cu sotia lui, iar servitorul John tinea lumanarea. A incercat o data, nu a reusit. A incercat a doua oara, nu a reusit. Il pune pe servitorul John sa incerce, iar el tine lumanarea. Majordomul reuseste de prima data. La care lordul spune: ‘Vezi, John? Asa se tine lumanarea!’ Morala e ca asa stau lucrurile cu sondajul. Problema nu e casa de sondare, ci candidatul„, a spus Nicusor Dan.

CITEŞTE ŞI Nicuşor Dan, la Antena 3: „Eu cred că lucrurile nu sunt jucate”. Întâmplarea cu Gâdea din platou

Înainte de a veni la Realitatea TV, Nicuşor Dan şi Cătălin Predoiu au fost la Antena 3. Robert Turcescu i-a întrebat pe cei doi daca s-au simtit bine la Antena 3.

Daca Nicusor Dan a spus ca foloseste orice canal care-i permite sa se adreseze bucurestenilor, Catalin Predoiu l-a atacat pe PMP-ist, spunând ca nu i-a placut „cand Turcescu mergea la sediul PNL si cerea sponsorizare pentru a-si face televiziunea lui”, mai relatează sursa citată

Aceasta a fost ultima dezbatere televizată din această campanie electorală, având în vedere că de vineri dimineaţă, de la ora 7.00, înainte cu 48 de ore de deschiderea urnelor mass-media audio-vizuală nu mai poate da niciun material electoral pe post.

Cookies