ȘTIRI

Ulise & Secret Society @ Trofeul Club A

Marţi, 10 ianuarie, ora 19:00 Trofeul Club A găzduieşte trupele Ulise şi Secret Society.

Ulise este o trupă de rock alternativ din Bucureşti din care fac parte Dan Stoica (chitară/voce), Ionuţ Gagu (bas) şi Cătălin Fuioagă (tobe). Cei 3 lucrează la două serii de piese care există în stare brută şi care sunt grupate sub numele de revers şi celelalte 8. Din revers există câteva înregistrări pe youtube si pe pagina de Facebook a trupei.

Istoricul relevant al trupei este scurt. Ulise a început să cânte atunci când Cătălin Fuioagă s-a alăturat lui Dan Stoica şi Ionuţ Gagu. Timp de un an, Andra Stan a fost basista trupei, însă a fost înlocuită de Ionuţ Gagu la sfârşitul verii lui 2011.

Ulise a avut prima serie de concerte (primăvara/vara lui 2011) în cluburile Wings, Club A, Underworld, The ARK etc. – singuri sau în deschiderea unor formaţii mai mari şi se pregăteşte, într-o echipă mai scurtă, să se întoarcă pe scenă cu bucăţi din revers şi celelalte 8.

Secret Society s-a format în vara anului 2010, dar aproape toţi membrii actuali cântau deja împreună de un an în cadrul Academiei de Rock a lui Adi Manolovici. La începutul anului 2011, Victor s-a alăturat formaţiei, la tobe. Trupa abordează rock-ul anilor ’70 – ’80: Pink Floyd, Deep Purple, Ozzy Osbourne, Bon Jovi, dar se axează în principal pe compoziţii proprii.

Secret Society este formată din Andrei Manea la voce şi chitară, Tiberiu „Tibi” Ciocârlie la chitară ritm şi solo, Vlad Mureşan la chitară ritm şi solo, Cătălin Ungureanu la bass şi voce secundară, Victor „Rammy” Vrabete la tobe şi voce secundară şi Valentin Brabete la pupitrul de mixaj. În prezent, după plecarea temporară a lui Andrei Manea şi Tiberiu Ciocârlie în străinătate pentru urmarea studiilor superioare, Vlad, Cătălin şi Victor continuă să ţină trupa Secret Society vie prin interpretarea melodiilor proprii într-o formulă nouă.


Recomandarile noastre

Parteneri

Back to top button