Uite-o pe Tatra Colorata! Cel mai vesel tramvai STB circulă de 1 iunie pe linia 47

01 iun. 2023
1056 Afișari
Uite-o pe Tatra Colorata! Cel mai vesel tramvai STB circulă de 1 iunie pe linia 47
Uite-o pe Tatra Colorata! Cel mai vesel tramvai STB circulă de 1 iunie pe linia 47. Foto: Facebook/ STB

Tatra Colorata este cel mai vesel tramvai STB și călătorii pot circula cu el, joi, 1 iunie, pe linia 47. Mai mulți copii împreună cu artiști plastici au pictat tramvaiul, iar proiectul se numește „Culorile copilăriei”.

Cel mai vesel tramvai STB: Tatra Colorata. De 1 iunie pe linia 47

Culoare și bucurie pe linia 47 cu ocazia Zilei Internaționale a Copilului!, a anunțat Societatea de Transport București pe Facebook.

Foto: Facebook/ STB
Foto: Facebook/ STB

STB și Asociația Elevilor din București și Ilfov (AEBI) au semnat un protocol de colaborare, iar joi, 1 iunie, pe traseul liniei 47, călătorii de toate vârstele vor avea ocazia să admire un tramvai tip Tatra ce a fost frumos decorat pentru promovarea proiectului „Culorile copilăriei”.

Copii cu vârste între 6 și 16 ani, sub coordonarea artiștilor plastici, au pictat vagonul cu elemente specifice copilăriei. Au fost evidențiate elemente din natură, personaje din povești, versuri din literatura pentru cei mici și mesaje inspiraționale.

Foto: Facebook/ STB
Foto: Facebook/ STB

Regizoarea și scriitoarea Chris Simion s-a alăturat demersului

În acest proiect s-au implicat regizoarea și scriitoarea Chris Simion, studenți din cadrul UnArte, dar și elevi de la Liceul de Arte Plastice “Nicolae Tonitza”, astfel încât rezultatul să fie unul armonios.

STB anunță că Tatra Colorata va avea un program de circulație normal de 1 iunie, urmând traseul liniei 47. Această călătorie magică va oferi copiilor, dar și celorlalți pasageri, posibilitatea unei experiențe inedite.

Foto: Facebook/ STB
Foto: Facebook/ STB

Prin această inițiativă, dorim să sărbătorim într-un mod inedit „Ziua Internațională a Copilului” și, în același timp, să încurajăm utilizarea transportului public pentru reducerea poluării, dezvoltarea spiritului civic și stimularea creativității tinerei generații.

Fiți alături de noi în această călătorie specială în care aducem culoarea și bucuria copilăriei pe roți!, transmite STB.

Foto: Facebook/ STB
Foto: Facebook/ STB
Cookies