Uite apa, nu e apa. Peste 150 de blocuri din Sectorul 3 vor rămâne fără apă caldă pentru cinci zile la rând

20 aug. 2021
1275 Afișari
Uite apa, nu e apa. Peste 150 de blocuri din Sectorul 3 vor rămâne fără apă caldă pentru cinci zile la rând
Uite apa, nu e apa. Peste 150 de blocuri din Sectorul 3 vor rămâne fără apă caldă pentru cinci zile la rând. Sursa foto: Unsplash

Vești proaste pentru locutorii din Sectorul 3. Circa 150 de blocuri vor rămâne fără apă caldă începând de luni, 23 august, și până vineri, 27 august. Între aceste zile, angajații Termoenergetica vor avea misiunea de a înlocui mai multe vane și conducte de termoficare. Iată ce zone din sectorul 3 vor fi vizate de aceste lucrări.

Bucureștean din sectorul 3, caut apă caldă. În ultimele săptămâni, se pare că locuitorii acestui sector au avut mai multe zile fără apă caldă decât zile în care s-au putut bucura de ea. Din păcate, Compania Municipală Termoenergetica București a anunțat vineri, prin intermediul unui comunicat de presă, că urmează o săptămână dificilă.

Reparații în Sectorul 3 | Ce zone rămân fără apă caldă

Potrivit Termoenergetica, începând cu data de luni, 23 august, angajații companiei municipale vor efectua lucrări de înlocuire a unor vane (DN 900) și conducte de termoficare pe Magistrala 2 Sud din Sectorul 3 al Capitalei.

Aceste lucrări sunt „esențiale” pentru a asigura funcționarea normală a sistemului de termoficare în sezonul rece următor. Astfel, în această săptămână, lucrările de înlocuire vor avea loc în zona intersecției dintre Șoseaua Mihai Bravu și Calea Dudești, precum și în zona intersecției dintre Bulevardul Basarabia și Șoseaua Mihai Bravu.

Prin urmare, furnizarea apei calde pentru 18 puncte termice responsabile cu alimentarea a nu mai puțin de 18 blocuri de apartamente va fi oprită până vineri, 27 august, la ora 22:00.

Cu ce vor contribui noile lucrări la rețeaua termică

Aceste lucrări, potrivit companiei municipale, au un caracter complex și sunt extrem de importante pentru îmbunătățirea distribuirii apei calde în zona Calea Călărașilor din sectorul 3, dar și în cartierele Colentina și Pantelimon din sectorul 2. Nu în ultimul rând, aceste lucrări sunt vitale pentru procesul de modernizare a nodurilor termice din Capitală.

Deși este incontestabilă necesitatea și importanța lucrărilor, este greu de crezut că locuitorii sectorului 3 care nu s-au debranșat nu sunt frustrați la auzirea acestor vești, mai ales că lucrările precedente au fost încheiate în urmă cu câteva zile, pe 18 august. Și atunci, mai multe blocuri au rămas fără apă caldă preț de câteva zile.

Nu în ultimul rând, cetățenii pot apela oricând la dispeceratele Companiei Municipale Termoenergetica București pentru a solicita intervenția echipajelor în vederea soluționării diverselor probleme ce apar. Numerele de telefon ale Companiei Termoenergetica sunt 031.9442 și 0800.820.002.

Cookies