Uitați de Panettone! Papa Francisc oferă angajaților de la Vatican un cadou inedit de Crăciun

09 dec. 2020
64 Afișari
Uitați de Panettone! Papa Francisc oferă angajaților de la Vatican un cadou inedit de Crăciun

Papa Francisc oferă angajaților de la Vatican un cadou mult mai practic de Crăciun pe fondul pandemiei de COVID-19: paracetamol!

Pe măsură ce anul urmează să se încheie, lumea este încă afectată de noul coronavirus. În încercarea de a aborda răspândirea accelerată a virusului, angajatorii au devenit creativi cu cadourile lor de Crăciun pentru angajații lor. Printre aceștia, se pare, a fost și Vaticanul.

Evitând consumerismul, Papa Francisc le oferă angajaților Vaticanului, în acest an, cutii cu pastile pentru tratarea răcelii și a gripei.

Cadoul inedit a început să fie deja trimis

Potrivit unui articol din ABC-CBN, o sursă de la Vatican a confirmat că darul neconvențional a început să fie deja trimis celor 4.000 de angajați ai statului Vatican.

Mai mult, sursele au arătat o fotografie cu teancuri de pastile pentru răceală și gripă în cutii cu eticheta „Darul Sfântului Părinte angajaților Vaticanului (cinci cutii per angajat)”.

Vremea rece și ploioasă s-a răspândit peste Roma, iar vaccinul antigripal a ajuns târziu în Italia anul acesta.

Experții sunt îngrijorați că o creștere a cazurilor de gripă în ianuarie va da peste cap sistemul de sănătate a unui stat care se luptă deja pentru a depăși al doilea val de cazuri de coronavirus.

Cookies