„Uită-te, dar nu atinge”: PS3 invită copiii în vizită la șantierul complexului acvatic din Pantelimon. Pe 1 și 2 iunie, pot vedea toboganele, dar distracția vine la toamnă

30 mai 2024
3084 afișări
„Uită-te, dar nu atinge”: PS3 invită copiii în vizită la șantierul complexului acvatic din Pantelimon. Pe 1 și 2 iunie, pot vedea toboganele, dar distracția vine la toamnă
„Uită-te, dar nu atinge”: PS3 invită copiii în vizită la șantierul complexului acvatic din Pantelimon. Pe 1 și 2 iunie, pot vedea toboganele, dar distracția vine la toamnă | Sursă foto: PS3 - Facebook

În acest final de săptămână se celebrează „Ziua Internațională a Copilului” (1 iunie), iar cu această ocazie, PS3 îi invită pe copii în incinta complexului acvatic ce este realizat în Parcul Pantelimon. Cu toate astea, cei mici nu se vor putea bucura încă de tobogane deoarece, la acest moment, locul este încă un șantier.

Pe 1 iunie, cei mici pot vizita șantierul complexului acvatic din Pantelimon

În acest final de săptămână, cei mici au o sumedenie de activități interesante și dedicate lor din care să aleagă. Și cum vremea începe ușor, ușor să se încălzească, iar din weekend intram în vară, PS3 îi invită pe oameni în vizită la Complexul acvatic din Parcul Pantelimon.

Din păcate, bucureștenii nu sunt chemați pentru a se bălăci și a se bucura de bazine, ci pentru a vedea șantierul și a-și imagina cum se vor distra în verile viitoare. Inițiativa a aparținut primarului Robert Negoiță, deoarece „spațiul a început să prindă contur”.

Astfel că, micuții vor putea vedea bazinele și toboganele, dar nu vor putea atinge. Iată mesajul edilului din Sectorul 3:

Zonele de agrement au prins deja contur, iar Ziua Copilului este o ocazie potrivită pentru a prezenta publicului larg și mai cu seamă copiilor cum arată spațiile amenajate până în acest moment. Piscine, tobogane, zone de salină, dar și multe alte facilități pot fi descoperite cu ocazia porților deschise, pentru ca mai apoi, din toamnă, să ne putem bucura în întregime de ceea ce ne va oferi Complexul acvatic. 

Aceste vizite vor avea loc în zilele de 1 și 2 iunie 2024, între orele 10:00 – 22:00. Se vor organiza mai multe serii de vizitatori, după cum urmează:

  • De la ora 12:00
  • De la ora 14:00
  • De la ora 18:00
  • De la ora 21:00

Cei care doresc să ia parte la această activitate sunt anunțați că trebuie să facă o programare, accesând ACEASTĂ platformă.

Te-ar mai putea interesa și:

Odată cu postarea în care anunță vizitele, PS3 a făcut publice o serie de poze, iar în una dintre acestea un bucureștean a observat că una dintre decorațiunile amplasate în bazin este ruginită. Cu toate că acest complex nu a fost încă finalizat și dat în folosință, ciuperca din piscină pare să aibă nevoie de o împrospătare.

Iată fotografia și mesajul transmis în secțiunea de comentarii:

Ciuperca aia ruginită din piscina ați găsit-o la ghenă?

| Sursă foto: PS3 – Facebook

De asemenea, oamenii și-au explicat nedumerirea și nemulțumirea față de invitația făcută pe Primărie:

  • „Doar să vizitam?”
    • „Momentan este pe post de muzeu, la toamna a zis ca este gata. Chiar nu știu de ce a durat atâția ani construcția!!”
  • „Ce rost are doar să vizităm?”
Cookies