ARHIVA B365

UEFA urmează să anunţe dacă Steaua mai joacă în noul sezon al Ligii Campionilor

UEFA a deschis o procedură disciplinară împotriva Stelei, după decizia Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie în dosarul „Valiza”, care l-a condamnat pe finantţatorul Gigi Becali la trei ani de inchisoare pentru dare de mită şi fals în acte. Forul european a precizat, pe 10 iunie, că acest caz este analizat în 21 iunie şi că va da un verdict în privinţa Stelei în săptămâna care începe la 24 iunie, notează HotNews.ro.

În funcţie de decizia Comisiei de Disciplină a forului european, Steaua riscă să fie exclusă din ediţia viitoare a principalei competiţii europene de cluburi, Liga Campionilor, unde ar trebui să participe în calitate de campioană a României.

Pentru a scăpa de o sancţiune drastică, Steaua a angajat un avocat specializat în legislaţie sportivă, potrivit preşedintelui LPF, Mircea Sandu. „Din câte ştiu si eu de la Steaua, au angajat un avocat, pe Gianpaolo Monteneri, care să le facă dosarul de apărare. Au luat o decizie bună în acest sens, pentru că Monteneri are experienţă în acest sens, în faţa instanţelor internaţionale. Sper să aibă câştig de cauza. În opinia mea exista o balanţă de 50-50 la sută. Cam aşa apreciez eu la ora actuală, fără să dau prea multă încredere. Nu am nicio influenţă acolo şi nu conteaza nici prietenia mea cu Platini. Nu are nicio legătură cu acest caz”, a declarat Sandu, pentru Mediafax.


Recomandarile noastre


Parteneri

Știri – Gândul

Știri – CanCan.ro

Back to top button