UEFA Under 21 se va ține anul acesta la București, pe stadioanele din Sectorul 6. Biletele au fost puse în vânzare

13 mart. 2023
387 afișări
UEFA Under 21 se va ține anul acesta la București, pe stadioanele din Sectorul 6. Biletele au fost puse în vânzare
UEFA Under 21 se va ține anul acesta la București, pe stadioanele din Sectorul 6. Biletele au fost puse în vânzare. Sursa foto: Pexels

În București se va organiza turneul final UEFA Under 21 Championship 2023 pe stadioanele din Sectorul 6. Acesta se va desfășura în perioada 21 iunie și 8 iulie 2023 în România și în Georgia.

Unul dintre cele mai așteptate evenimente sportive, UEFA Under 21, va avea loc la București

În Capitală se vor juca meciurile Grupei B, parte la acestea făcând România, Ucraina și Croația. Suporterii vor fi așteptați pe stadioanele Ghencea și Rapid-Giulești, unde se vor ține și meciurile din sferturile competiției și o semifinală, transmite Primăria Municipiului București pe pagina sa de Facebook.

Atât Bucureștiul, cât și Cluj-Napoca va intra în spiritul competiției, astfel stadioanele Cluj Arena și Dr. Constantin Rădulescu vor găzdui meciurile din Grupa D, în cadrul acestora înfruntându-se Franța, Italia, Norvegia și Elveția, apoi se va juca un sfert de finală.

Ambasadorul oficial al competiției și reprezentant al generației U21, Ianis Hagis, a transmis:

Avem o generație cu mult potențial și îmi doresc ca ei să depășească performanța obținută de noi în 2019. Vor întâlni echipe de top ale Europei și vor avea nevoie de toată susținerea de care știu că suporterii românii sunt în stare. Momentele din Italia 2019 sunt ceva unic în sufletul meu. Și sunt convins că, alături de 30.000 de fani în tribune, ai noștri sunt capabili de meciuri memorabile.

Mai multe detalii despre meciuri și despre competiție puteți găsi AICI.

Mai multe meciuri se vor juca pe stadioanele din Sectorul 6

Primăria Sectorului 6 a anunțat, pe pagina sa de Facebook, că sunt primăria-gazdă al celui mai așteptat eveniment sportiv desfășurat în România, adică UEFA Under 21 Championship 2023:

Anul acesta, Campionatul European de Fotbal U21 se va desfășura în Sectorul 6 (pe stadioanele Rapid-Giulești și Steaua), la Cluj și în Georgia. Primăria Sectorului 6 este în permanentă legătură cu FRF pentru ca organizarea să fie excelentă, avem grupuri de lucru comune pe mobilitate, spațiu public etc. pentru ca meciurile să se desfășoare în condiții optime, a declarat Ciprian Ciucu.

Astfel, se vor juca 8 meciuri din cele 15 programate pe stadioanele Ghencea și Rapid-Giulești.

Trei meciuri ale jucătorilor români de fotbal cu Spania, Ucraina și Croația se vor desfășura pe Stadionul Steaua, unde va avea loc și semifinala.

În decursul zilei de astăzi s-au pus în vânzare biletele, acestea având următoarele prețuri:

  • Pentru toate meciurile din grupe și sferturi de finală, biletele sunt între 25 și 35 de lei,
  • Pentru semifinala din București, biletele vor fi între 40 și 50 de lei.
  • Copiii cu vârsta sub 14 ani vor avea acces gratuit în zona Family, în cadrul căreia doar adulții însoțitori vor plăti biletul.

Biletele se pot achiziționa accesând ACEST link.

Te-ar mai putea interesa și:

Cookies