UEFA a abandonat Naţional Arena. Meciul Steaua-Scalke se joacă la Cluj

de:
09 sept. 2011
0 Afișari
UEFA a abandonat Naţional Arena. Meciul Steaua-Scalke se joacă la Cluj

Forul european nu a dorit să schimbe data de disputare a meciului cu Schalke 04, roş-albaştrii urmând să evolueze la Cluj-Napoca, pe 15 septembrie, de la ora 22:05.

Patronul Stelei, Gigi Becali, a confirmat că cei de la UEFA au mutat meciul la Cluj şi spune că este convins că o persoană importantă din România a vorbit cu ei de au luat această decizie.

„Nu ştiu cine şi ce a vorbit cu cei de la UEFA, de au dat această decize. Nu e vorba de sabotaj, e vorba de un român care nu mai are încredere că se poate pun eun gazon de calitate, nu că are ceva împotriva Stelei. Eu am încredere că se poate pune un gazon foarte bun şi cei de la UEFA ştiu că se poate pune gazon astăzi şi se poate juca mâine, dar ei nu au încredere că în România se poate face aşa ceva”, a declarat Gigi Becali la Antena 3.

O comisie UEFA a inspectat, joi, gazonul distrus după meciul România-Franţa şi făcut un raport pe care l-a înaintat conducerii forului european, scrie realitatea.net.
Primul meci al unei echipe de club pe Naţional Arena va fi pe 27 septembrie, când Oţelul va întâlni Benfica Lisabona, în grupele Ligii Campionilor, în cazul în care gazonul va fi gata.

Cookies