Udrea şi Vanghelie s-au contrat pe tema şefiei Capitalei. VEZI DECLARAŢIILE

de:
19 dec. 2010
3 afișări
Udrea şi Vanghelie s-au contrat pe tema şefiei Capitalei. VEZI DECLARAŢIILE

Cei doi au inaugurat duminică o sală de sport într-o şcoală din Ferentari, prilej ca social-democratul să-şi arate preferinţa pentru a intra în cursa pentru Primăria Generală cu democrat-liberala, relatează newsin.ro.

„Dacă reuşim să facem proiecte, sunt dispus să fiu alături şi de domnul preşedinte Traian Băsescu, şi de doamna ministru Elena Udrea, şi de primarul general Sorin Oprescu şi de orice om care vrea să facă ceva pentru învăţământ”, a susţinut primarul Sectorului 5.

„Nu sunt decis să candidez la Primăria Capitalei, dar dacă voi candida, eu mi-aş dori ca s-o am pe doamna (Udrea – n.r.) parteneră”, a continuat Vanghelie. „Contracandidat, adică”, a intervenit Elena Udrea imediat.

„Contracandidat, da, da,da. Mi-aş dori, pentru că ar fi o bătălie frumoasă”, şi-a continuat ideea primarul Sectorului 5.

„Eu am anunţat că nu candidez, deocamdată”, s-a eschivat Udrea. „Şi eu am spus acelaşi lucru”, a completat şi Vanghelie, care a explicat că în momentul de faţă problema bucureştenilor nu este cine va candida pentru Capitală. „Îmi propun, alături de doamna ministru, să fac cel mai mare cartier în Ghencea”, a mai spus primarul Sectorului 5.

La final, cei doi s-au pupat şi şi-au urat „Sărbători fericite”. De altfel, Udrea şi Vanghelie nu au ezitat să-şi exerseze şi aruncările la coş, în sala nou inaugurată.

Cookies