Udrea şi Igaş au inaugurat sala de sport a Academiei de Poliţie Bucureşti

de:
26 ian. 2011
2 Afișari
Udrea şi Igaş au inaugurat sala de sport a Academiei de Poliţie Bucureşti

Ministrul Dezvoltării şi Turismului – Elena Udrea şi ministrul Administraţiei şi Internelor – Traian Igaş au participat miercuri la recepţia sălii de sport a Academiei de Poliţie Al. I. Cuza din Capitală pentru construcţia căreia s-au cheltuitt 3.498.509 de lei, informează Ministerul Dezvoltării Regionale şi Turismului (MDRT).

Potrivit comuicatului MDRT, noua sală de sport noua sală de sport a poliţiştilor, dotată cu teren de handbal şi o capacitate de 150 de locuri pentru spectatori, va putea fi utilizată pe lângă cei aproximativ 2.000 de studenţi ai Academiei şi în cadrul competiţiilor sportive locale.

Programul guvernamental „Săli de sport”, gestionat de CNI SA, a fost aprobat în anul 2002 cu scopul de a se construi noi săli de sport pe lângă instituţiile de învăţământ, în vederea asigurării cadrului de desfăşurare a activităţilor sportive în condiţii optime de confort şi siguranţă.

La sfârşitul anului trecut, ministrul Elena Udrea a participat şi la inaugurarea unei săli de sport dintr-o şcoală din Ferentari, alături de primarul Sectorului 5 – Marian Vanghelie, prilej cu care cei doi oameni politici s-au contrat pe tema şefiei Capitalei.

Cookies