Promisiunile Elenei Udrea pentru bucureşteni: locuinţe pentru tineri, Sală Polivalentă şi spital regional

de:
23 feb. 2011
0 Afișari
Promisiunile Elenei Udrea pentru bucureşteni: locuinţe pentru tineri, Sală Polivalentă şi spital regional

Aveam o promisiune legată de locuinţele ANL. Acum sperăm să se vandă cele din cartierul Brâncuşi şi mâine avem lansarea unui proiect important pentru sectoarele 5 şi 6. Un proiect care va însemna răspunsul la promisiunea “locuinţe pentru tineri”. Acolo se vor face pe 186 de hectare, care trec de la Ministerul Apărarii la primariile sectoarelor 5 şi 6, 10.000 de locuinţe, bineînţeles în anii următori”, a declarat Udrea la videochat-ul Realitatea.net, realizat în parteneriat cu B365.ro.

Cât priveşte spitalul din sectorul 6, Elena Udrea spune că el va fi construit din fonduri private. “Spitalul regional se va face pe fonduri private pentru că noi suntem într-o etapă de descentaralizare a sănătăţii. Spitalele merg către administraţiile publice locale. Va fi un spital modern care se va ridica acolo şi care va răspunde nevoilor nu numai locuitorilor sectorului 6 ci va fi un spital regional”.

Șefa PDL Bucureşti a vorbit şi despre metroul din Drumul Taberei.“Licitaţia s-a facut pentru tronsonul Universitate-Drumul Taberei. Asteptam să înceapă. Am testat dacă oamenii ştiu că va fi un oarecare disconfort în momentul în care vor începe lucrarile”, a precizat aceasta.

Mai mult, Elena Udrea a anunţat lansarea în viitorul apropiat a unor proiecte de anvergură. “Tot acolo (n.r- terenul de la Ministerul Apărării) se va face celebra Sală Polivalenta a Capitalei, după care toată lumea tânjeşte. Aduce (n.r.-sala) turişti în Bucureşti, aduce posibilitatea celor din regiune să participe la evenimente majore aici în Capitală”.

Promisiunile nu se opresc aici, ci se îndreaptă şi către studenţi şi bătrâni: “Este prima oară după 1990 când statul va investi în cămine studenţeşti. Mai mult, mă voi ocupa din această primăvară de un cămin de bătrâni. Acesta va fi făcut pe o suprafaţă de teren, pe care o voi pune eu la dispoziţie în mod gratuit, cu surse private din doanţii şi sponsorizări”, a spus Udrea.

Reamintim, la alegerile parlamentare din 2008, Elena Udrea câştigat un mandat de deputat, candidând în colegiul 25 al sectorului 6.

Cookies