BAZAR

Udrea, primul turist care a mers cu autobuzul decapotat FOTOGALERIE

„De mâine începând, pe străzile din Bucureşti vor putea fi văzute autobuze supraetajate roşii cu „frunza” brandului turistic pe ele. Întocmai ca în filmele pe care le vedeam acum 20 de ani cu autobuzele cu etaj din Londra, devenite şi ele simboluri ale Capitalei Marii Britanii.” – scria inca de aseara Elena Udrea, pe blog. Autobuzele turistice au fost înfiinţate ca urmare a unui parteneriat între ministerul condus de Udrea şi RATB. Autobuzele cu etaj vor fi inscipţionate cu frunza, logo-ul turistic al României.

„Evident, mâine la 11.00 voi fi primul cumpărător al cardului turistic şi voi ocupa loc în faţă la prima parcurgere a traseului turistic. Îi invit pe toţi bucureştenii să vină şi ei să vadă Capitala dintr-un aubuz decapotat. E o nouă perspectivă asupra oraşului pe care până la urmă îl iubim. Tot ce sper e ca traficul să fie cât de cât mai aerisit şi soarele să nu fie foarte arzător ;-) .” – mai spunea Udrea pe blog.

Călătorii platesc pentru un bilet 25 de lei în cazul adulţilor, respectiv 10 lei în cazul copiilor între 7-14 ani. Pentru copii sub 7 ani, călătoria este gratuită dacă sunt însoţiţi de un părinte. Tichetele de călătorie se achizitioaneaza atât de la centrele de vânzare ale RATB, cât şi din autobuze, având valabilitate de 24 de ore.

Aici găsiţi traseul pe care vor merge autobuzele turistice şi obiectivele la care vor face staţie.


Recomandarile noastre

Parteneri

Back to top button