Udrea: Ponta l-a dat jos pe Vanghelie din invidie. Vrea să fie el primul grataragiu al ţării

de:
15 aug. 2011
0 Afișari
Udrea: Ponta l-a dat jos pe Vanghelie din invidie. Vrea să fie el primul grataragiu al ţării

Într-o postare cu titlul „Micul Titulescu…cu muştar şi bere”, Udrea scrie: „Să nu mai poţi de râs! După ce i-a tratat pe alegătorii din comuna Tutilaţi cu mici şi bere în dulcele stil pesedist, Ponta i-a îndemnat pe aceştia să-i păcălească pe pedelişti – când aceştia vor veni cu pungi la ei, să le primească, dar să voteze cu reprezentantul USL. Pentru că, nu-i aşa?, votul obţinut cu pungi (că plase a dat destule PSD) este imoral şi ilegal. Trag de aici concluzia că doar micii şi berea gratis merită votul cetăţenilor, zahărul şi făina din pungă, nu! Şi atunci, de ce l-a dat jos Ponta jos de la şefia PSD Bucureşti pe Vanghelie, tatăl acţiunilor politice cu grătare fumegânde şi beri băute din picioare? Din invidie! Ponta vrea să fie el primul grataragiu politic al ţării!”.

Victor Ponta şi Crin Antonescu au participat, sâmbătă, la o serie de acţiuni electorale în judeţul Neamţ, pentru susţinerea candidatului Uniunii, Liviu Harbuz, la alegerile parţiale pentru Camera Deputaţilor. La aceste evenimente, s-au organizat mese câmpeneşti, iar sâmbătă Crin Antonescu s-a prins în horă cu localnicii.

În replică, Victor Ponta a spus că nu este de acord cu mita electorală. „Trebuie sancţionat prin lege udrismul, pentru că există un fenomen. Se taie bani de peste tot: spitale, scoli, ca să se dea bani la patinoare şi telecabine pentru doamna Udrea”, spune liderul PSD, citat de realitatea.net.

Preşedintele PSD, Victor Ponta, a anunţat la sfârşitul lunii iunie că a preluat „efectiv” conducerea filialei PSD din Capitală şi că Marian Vanghelie va rămâne doar cu funcţia.

Cookies