Udrea: PNL susţine o campanie „murdară” la adresa mea, în combaterea Legii Capitalei

de:
01 apr. 2011
0 Afișari
Udrea: PNL susţine o campanie

„A început o campanie murdară, o campanie inacceptabilă, nu de combatere a Legii Capitalei cu argumente, ci o campanie prin care (PNL – n.r.) nu face decât un atac la persoană, prin care au un singur argument împotriva Legii Capitalei, anume că este susţinută de Elena Udrea”, a denunţat preşedintele PDL Bucureşti, citat de NewsIn.

Ea a precizat că, dacă se va adopta noua Lege a Capitalei, Chiliman va trebui să explice de ce costă reabilitatea termică în sectorul 1 „de 10 ori cât în sectorul 2”, precum şi problemele legate de contractul de salubrizare şi de construcţiile de pe spaţiile verzi.

„Este evident pentru oricine că PDL nu are nimic de câştigat la Bucureşti prin susţinerea acestei legi, dimpotrivă, riscăm să pierdem două fotolii de primar. Cei care au de pierdut de pe urma acestei legi sunt cei care gestionează bugete de mii de miliarde în favoarea partidelor lor şi a camarilei personale, cei care au de pierdut sunt cei din PNL, pentru care Andrei Chiliman e puşculiţa care le alimentează campaniile electorale”, a adăugat Udrea.

Primarul general al municipiului Bucureşti, Sorin Oprescu, şi liderii PSD şi PNL, Victor Ponta şi, respectiv, Crin Antonescu, au discutat joi, la sediul municipalităţii bucureştene, despre controversatul buget pe 2011 al Capitalei.

SURSA: NewsIn

Cookies