ARHIVA B365

Udrea: Nu scapă Bucureştiul de mine!

„Pentru cei care au luat declaraţia în serios, glumisem ieri (joi – n.r.), era un fel de a trece peste complexul de a vorbi despre Covasna şi Harghita ca despre Ţinutul Secuiesc”, a declarat Udrea, conform Mediafax.

Udrea i-a asigurat pe cei care au luat în serios declaraţia că nu vor scăpa de ea, pentru că tot la Bucureşti va candida.

„Era o glumă. Am văzut că unii de la Bucureşti au luat declaraţia în serios. Vreau să le spun că tot la Bucureşti voi candida, deci nu vor scăpa de mine”, a conchis preşedintele PDL Bucureşti.

Elena Udrea a declarat, joi, la Miercurea Ciuc, că autorităţile locale au făcut eforturi deosebite şi au reuşit să acceseze foarte multe fonduri europene, afirmând că, văzând rezultatele, „poate ar fi o soluţie” să candideze în Ţinutul Secuiesc.

„Văzând cât de mult suflet am pus şi câte lucruri s-au făcut aici fie că este vorba de drumuri, apă sau canalizare, reabilitare termică, locuinţe ANL, chiar aşa cu Guvernul ăsta, care nu a avut foarte mulţi bani din cauză că am ajuns în timp de criză la conducerea ministerului, ba bazin de înot, ba pationar la Cârţa, m-am gândit că poate ar fi o soluţie, dragi colegi, să vin să candidez aici, în Ţinutul Secuiesc, şi uitaţi că în felul acesta poate trecem şi peste un complex, că dacă aş fi fost aici, mai aproape de toate aceste proiecte, atunci probabil ar fi mai bună şi colaborarea noastră şi nu vor mai fi niciun fel de discuţii în ceea ce priveşte ce se întâmplă în judeţele Covasna şi Harghita”, spunea Elena Udrea.


Recomandarile noastre


Parteneri

Știri – Gândul

Știri – CanCan.ro

Back to top button