ARHIVA B365

Udrea: Nu candidez la Primăria Capitalei

„Vai de mine, iarăşi mă întrebaţi? Răspunsul este nu. Nu intenţionez să intru în cursă pentru Primăria Capitalei” –  a spus Elena Udrea, la întrebarea ziariştilor. Ea a declarat şi că nu intenţionează să candideze la conducerea partidului.

Udrea a adăugat că filiala pe care o conduce aşteaptă să se înscrie în această cursă internă, înainte de toate, cei care doresc să candideze la Primăria Capitalei.

„Au fost opinii exprimate, cred că avem de unde alege. Probabil că acum oamenii sunt preocupaţi de alegerile interne şi după aceea vor veni să se înscrie în cursa pentru alegerile locale”, a mai spus Elena Udrea.

Atunci când a preluat conducerea filialei Bucureşti a PDL, Elena Udrea declara că nu a venit la organizaţie pentru a candida la Primăria Capitalei, precizând că misiunea sa este „recâştigarea încrederii bucureştenilor”. „Istoria organizaţiei ne obligă pe toţi cei de aici la performanţă şi cred că este important să se ştie că, personal, nu am venit la organizaţia PDL Bucureşti pentru a candida la Primăria Capitalei. Misiunea mea este să recâştigăm împreună încrederea bucureştenilor şi să facem astfel încât bucureştenii să devină din nou implicaţi în rezolvarea problemelor pe care le avem cu toţii în acest oraş, care creşte de la o zi la alta, aşa cum s-a întâmplat pe vremea lui Traian Băsescu”.

Ulterior, şefa PDL Bucureşti îşi nuanţase discursul, spunând că nu s-a hotărât încă asupra unei eventuale candidaturi.


Recomandarile noastre

Parteneri

Back to top button