Udrea: Chiliman, brav bărbat politic, simte nevoia să se victimizeze

de:
12 apr. 2011
0 afișări
Udrea: Chiliman, brav bărbat politic, simte nevoia să se victimizeze

Preşedintele PNL Bucureşti, Andrei Chiliman, i-a acuzat recent pe angajaţii regiei de transport a Capitalei de distrugere a bannerelor stradale ale campaniei „Apără Bucureştiul. De Elena Udrea”. Conducerea RATB susţine însă că afişele au fost montate ilegal pe stâlpi. În replică, preşedintele PDL Bucureşti – Elena Udrea, iniţiatoarea proiectului Legii Capitalei, spune că strategia politică folosită de Alianţa de Centru-Dreapta PNL-PC privind referendumul pe tema reorganizării administrative a Capitalei este „rizibilă, pentru că nu comunică nimic bucureşteanului”.

„Finanţatorul campaniei cu care au împânzit oraşul, Andrei Chiliman, a simţit nevoia, ca un brav bărbat politic ce este, să se victimizeze – cum că eu aş fi dat ordin RATB să dea jos panourile şi afişele campaniei lor. Nu numai că nu am cerut să se dea jos vreun banner ori afiş, ba chiar am insistat să fie lăsaţi să le pună şi în colegiul  meu. Acolo există şi corturi împotriva mea şi se împart şi fluturaşi. Şi nimeni nu le-a spus nimic”, scrie Udrea pe blogul personal.

Potrivit unui comunicat al RATB, operatorul local de transport nu a înregistrat nicio cerere din partea PNL Bucureşti în vederea închirierii stâlpilor, motiv pentru care s-a procedat la demontarea tuturor panourilor publicitare, afişelor şi bannerelor montate pe stâlpii Regiei.

„Atitudinea lui Andrei Chiliman faţă de RATB confirmă ceea ce spuneam mai demult: Sectorul 1 s-a transformat într-o feudă liberală, în care toate instituţiile lucrează direct la ordinul marelui baron de cartier. Când Chiliman vorbeşte de descentralizare, bucureşteanul ar trebui să înţeleagă că vorbeşte, de fapt, de baronizare”, consideră preşedintele PDL Bucureşti, Elena Udrea.

Campania Alianţei de Centru-Dreapta PNL-PC pentru susţinerea unui referendum pe tema Legii Capitalei a început pe data 2 aprilie. Pe lângă bannere şi afişe, Alianţa susţine că are autorizaţii pentru amplasarea a 60 de corturi unde să fie strânse semnături pentru referendumul privind Legea Capitalei.

Cookies