Udrea: Liviu Negoiţă – candidatul ideal pentru Primăria Capitalei

de:
23 feb. 2011
0 Afișari
Udrea: Liviu Negoiţă - candidatul ideal pentru Primăria Capitalei

„Domnul Liviu Negoiţă este un primar care ar fi reales oricând şi un candidat de primar al PDL la primăria capitalei de succes. Deci domnul Neoiţă nu are o problemă să câştige primăria capitalei, dacă vrea să intre în această competiţie. Liviu Negoiţă este de departe cel mai bun primar al capitalei“ a declarat Elena Udrea.

Elena Udrea nu exclude posibilitatea de a candida, ea însăşi, la Primăria Capitalei, dar spune că la această oră este sigură că o să candideze ca deputat. „Nu pot să dau răspunsuri tranşante când nu le am. Eu, ca lider de organizaţie, trebuie să asigur victoria partidului  la Bucureşti şi trebuie să asigur câştigarea încrederii bucureştenilor de catre PDL. Candidatul cu care vom merge trebuie să fie cel mai bun candidat pe care poate să îl dea PDL. Deci asta o să ştim abia anul viitor. Toţi cei care vor să se înscrie in competiţie…. competiţia este deschisă“ a declarat Elena Udrea  în direct pe realitatea.net la videochat-ul realizat în colaborare cu B365.ro.

Preşedintele PDL Bucureşti a mai declarat că formaţiunea din care face parte nu îl va susţine pe Sorin Oprescu la viitoarele alegeri pentru Primăria Capitalei, principalul argument fiind „ipocrizia” de care ar da dovadă acesta.

Cookies