Udrea: „Lia Manoliu” şi-a dublat preţul de când Oprescu e primar

de:
08 apr. 2011
0 Afișari
Udrea:

Stadionul naţional şi-a dublat preţul. Toate lucrările mari de investiţii în timpul lui Sorin Oprescu şi-au dublat preţul. Fie că vorbim de pasajul Basarab, la care Sorin Oprescu şi PSD s-au opus când Traian Băsescu strângea semnături în Bucureşti, astăzi, el este cel care abia aşteaptă să taie panglica, dar nu reuşeşte. Preţul la Pasajul Basarab aproape s-a dublat în mandatul lui Sorin Oprescu. Preţul stadionului „Lia Manoliu” a trecut de la 119 milioane de euro la 234 de milioane de euro, în mandatul domnului Sorin Oprescu. Facem două stadioane cumva?”, s-a intrebat retoric Elena Udrea.

Ministrul a reiterat că Executivul îşi va respecta angajamentul prinvind finantarea proiectului. Asta ca replică la acuzele primarului general potrivit cărora ministrul Udrea nu-şi doreşte Stadionul naţional. “Guvernul a finanţat lucrările la stadion, va finanţa în continuare. Însă, nu se poate ca nimeni să nu controleze, să descopere de ce preţul Stadionului naţional „Lia Manoliu” s-a dublat în mandatul lui Sorin Oprescu„, a spus Elena Udrea, într-o emisiune la B1 tv, citată de Agerpres.

Cât priveşte războiul dintre consilierii PDL din cadrul Consiliului General al Municipiului Bucureşti şi primarul general al Capitalei pe marginea bugetului, Elena Udrea a afirmat că bugetul era crescut artificial cu 519 milioane de lei.

Din bugetul făcut de domnul Sorin Oprescu lipseau 519 de milioane de lei. Era un buget crescut artificial cu 519 milioane lei ca să apară bani pe la diverse poziţii, unde constatam în timpul anului că nu avem resursele să le acoperim şi banii aceia dispăreau. (…)„, a susţinut Udrea.

Cookies